Kevesebb eszköz, növekvő produktivitás

Kevesebb eszköz, növekvő produktivitás

A kommunikáció lassúsága merőben korlátozhatja munkahelyi produktivitást. Ez a raktározás és logisztika területén akár komoly problémákat is jelenthet. A pontos szállítás ugyanis az ezen iparágakban tevékenykedő cégek lételeme.

Ha az Ön dolgozói is több, különböző eszközt használnak arra, hogy ellássák mindennapi munkájukat és kollégáikkal kommunikáljanak, itt az ideje, hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a feladatot. A modern, ipari felhasználásra tervezett mobileszközökkel egy csapásra több legyet üthet, és akár néhány nap alatt is látványosan növelheti a produktivitást.

Minél több a kütyü, annál kisebb a hatékonyság

Ha az Ön cégét még nem érte el az okoseszköz-forradalom, nagy az esélye annak, hogy dolgozói feladatuk ellátása során több eszközt használnak. Külön terminált a vonalkódok leolvasására, külön mobiltelefont a kommunikációra, és egyéb eszközöket a rendelések kiszállítása során. Egy ilyen eszközpark folyamatos karbantartása és modernizálása anyagi szempontból meglehetősen megterhelő, arról nem is beszélve, hogy a köztük történő, folyamatos váltogatás rengeteg értékes időt vesz el a dolgozóktól, mely azt eredményezi, hogy a cég egy idő után kevésbé lesz képes kihasználni a munkaidőben rejlő potenciált.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, van egy jó hírünk: a túlzottan sok készülékből álló eszközpark által okozott produktivitás-csökkenésre ma már létezik hatékony megoldás!

Egy eszköz mind felett: a mobil adatgyűjtő

A mobil adatgyűjtők főként azon cégek számára lehetnek hasznosak, akik saját raktárkészlet kezelésével és adminisztrációjával is foglalkoznak, valamint munkájuk során elkerülhetetlen a dolgozók közti gyors és hatékony kommunikáció. Ezek a modern mobileszközök ugyanis egyaránt képesek telefon, vonalkód szkenner, GPS eszköz, valamint kameraként is funkcionálni, az Android operációs rendszer és a wifi kapcsolat pedig nem csak a telefonos, de az online kommunikációt is gyors és hatékony feladattá teszi.

A mobil adatgyűjtők használatával több, korábban a raktározási és logisztikai folyamat során használt eszköz is hatékonyan kiváltható. Egy kicsi, ámde hatékony konstrukcióban egyesítik ezen eszköz funkcióit, ami nem csak gyorsabbá és hatékonyabbá, de lényegesen olcsóbbá is teheti a munkavégzést.

Webáruházunkban több, különböző gyártó termékeiből is válogathat, és legyen szó akár kisvállalkozásról, akár nagyobb vállalatról, Ön is megtalálhatja a hatékony munkavégzéshez nélkülözhetetlen, leginkább megfelelő mobileszközt!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés