Az önkiszolgáló pénztárak modernizálásával hódít a holland üzletlánc

Az önkiszolgáló pénztárak modernizálásával hódít a holland üzletlánc

A Wildkamp egy holland műszaki nagykereskedő áruházlánc. Az 1972-ben indult cégnek mára az ország 46 pontján találhatók üzletei, online áruházukban pedig több, mint 100.000 terméket árusítanak. Éppen ezért a cégnek rendkívül hatékony, a megrendeléseket gyorsan és eredményesen kezelő rendszer használatára van szüksége.

Mivel a Wildkamp azonban nem csupán online értékesítő, így üzleteikben is olyan megoldást kellett találniuk, mely lehetővé teszi a vásárlók minél gyorsabb és eredményesebb kiszolgálását. A cég ennek érdekében az önkiszolgáló kasszák fejlesztése mellett döntött, hogy ezzel is csökkentsék a fogyasztók által sorban állással töltött időt, és növelje a vásárlói elégedettséget.

A szakmában igazi innovátorként számon tartott Wildkamp az elmúlt időszakban folyamatosan a kézi szkennerek és mobileszközök fejlesztésén dolgozott, a 15 éve Zebra Platinum partnerként ismert CaptureTech céggel szorosan együttműködve. Az egyetlen dolog, amire sokáig nem sikerült hatékony megoldást találniuk, az önkiszolgáló kasszák működésének felgyorsítása és modernizálása volt. Az elavult, kevésbé felhasználóbarát eszközöket végül a Zebra által fejlesztett MC18 mobileszköze váltotta fel.

A Wildkamp által használt eszközök a CaptureTech Windows operációs rendszeren futó szoftvereihez csatlakozva működnek. Ez lehetővé teszi az üzlet számára a sokoldalú felhasználást, így az eszköz nem csupán a vásárlók számára hasznos. A dolgozók is hatékonyan hasznosíthatják munkájuk során, akár különböző feladatok elvégzésére is. Az MC18 nagy előnye továbbá vezeték nélküli hordozhatósága, strapabíró felépítés, valamint az akkumulátor hosszú élettartama.

Az új eszköz rendszer bevezetése a Wildkamp üzleteiben az önkiszolgáló kasszák használatának fellendülését eredményezte. Ez nem is csoda, hiszen az MC18 szkenner használata gyors, egyszerű, és hatékony, így a vásárlók és a munkatársak egyaránt kedvelik. Az önkiszolgáló pénztárak forgalmának fellendülése a sorban állás visszaesését eredményezte, ami egyenes utat jelent a vásárlói elégedettség, valamint a produktivitás növekedéséhez egyaránt.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés