Elődeiknél is strapabíróbbak és hatékonyabbak az új TC52/TC57 adatgyűjtők

Elődeiknél is strapabíróbbak és hatékonyabbak az új TC52/TC57 adatgyűjtők

Nemrégiben kerültek piacra a Zebra új, TC52/TC57 mobil adatgyűjtő eszközei, melyek a rendkívül sikeres TC51/TC56 termékcsaládra épülve jelentik a stabil ipari PDA-k legújabb generációját. A TC52/TC57 kézi számítógépek minden olyan funkciót tartalmaznak, melyek elődeiket sikeressé és az üzleti, valamint raktári felhasználásban elterjedté tették, azonban a korábbi modellekhez képest felépítésüket tekintve megbízhatóbbak és időtállóbbak.

Továbbra is kiválóan bírják a gyűrődést

A korábbi modellekhez hasonlóan a TC52/TC57 esetében is megmaradt a napfényben is könnyedén leolvasható, nagyméretű érintőképernyő, melyet a Zebra PRZM intelligens képalkotó technológiája tesz teljessé. Az eszköz 1 és 2 dimenziós vonalkódok leolvasására egyaránt alkalmas, a nagy teljesítményű area imager szkenner pedig gyakorlatilag bármilyen felületről hatékonyan képes szkennelni, akár extrém időjárási viszonyok között is. A masszív kialakításnak köszönhetően az eszközöket a nagyobb ütés, vagy a szélsőséges hideg sem akadályozza meg abban, hogy továbbra is hibátlanul lássák el feladatukat.

Hosszabb élettartam, erősebb Wi-Fi kapcsolat

Az eszközök továbbra is a jól ismert Android operációs rendszert használják. A TC52/TC57 az elődökhöz képest azonban energiatakarékosabb, akkumulátora hosszabb élettartamú.

Az új generációs kézi számítógépek kiválóan alkalmasak kereskedelmi, raktári, logisztikai, vagy akár gyártói és könnyűipari alkalmazásra egyaránt. A TC52/TC57 mobil adatgyűjtőket erősebb beépített Wi-Fi adapterrel látták el, abból a célból, hogy a legnagyobb raktárakban vagy üzletekben is teljes funkciójában használhatók legyenek a dolgozók számára.

A TC52/TC57 mobileszközök megkönnyítik és segítenek összehangolni, gördülékennyé tenni a raktárakban, üzletekben zajló, mindennapi folyamatokat, ezáltal rendkívüli produktivitás-növekedést tesznek lehetővé. A Zebra innovációinak, biztonsági újításainak, valamint a naprakész frissítéseknek köszönhetően az új eszközök lehetővé teszik a raktárkészletek folyamatos, gyors és effektív monitorozását. Egyszerűsítik, és gördülékennyé teszik a leltárazás, az árazás, valamint az egyéb kereskedelmi feladatok ellátását, ezáltal nem csupán a dolgozók munkáját, de a vásárlók, megrendelők mindennapjait is segítenek könnyebbé varázsolni.

Cikk letöltése PDF formátumban

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Kapcsolódó termékek

Zebra TC52

595 617 Ft 446 055 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra TC57

482 229 Ft
(0)
Ingyen visszük

Érdeklődés és árajánlatkérés