Elődeiknél is strapabíróbbak és hatékonyabbak az új TC52/TC57 adatgyűjtők

Elődeiknél is strapabíróbbak és hatékonyabbak az új TC52/TC57 adatgyűjtők

Nemrégiben kerültek piacra a Zebra új, TC52/TC57 mobil adatgyűjtő eszközei, melyek a rendkívül sikeres TC51/TC56 termékcsaládra épülve jelentik a stabil ipari PDA-k legújabb generációját. A TC52/TC57 kézi számítógépek minden olyan funkciót tartalmaznak, melyek elődeiket sikeressé és az üzleti, valamint raktári felhasználásban elterjedté tették, azonban a korábbi modellekhez képest felépítésüket tekintve megbízhatóbbak és időtállóbbak.

Továbbra is kiválóan bírják a gyűrődést

A korábbi modellekhez hasonlóan a TC52/TC57 esetében is megmaradt a napfényben is könnyedén leolvasható, nagyméretű érintőképernyő, melyet a Zebra PRZM intelligens képalkotó technológiája tesz teljessé. Az eszköz 1 és 2 dimenziós vonalkódok leolvasására egyaránt alkalmas, a nagy teljesítményű area imager szkenner pedig gyakorlatilag bármilyen felületről hatékonyan képes szkennelni, akár extrém időjárási viszonyok között is. A masszív kialakításnak köszönhetően az eszközöket a nagyobb ütés, vagy a szélsőséges hideg sem akadályozza meg abban, hogy továbbra is hibátlanul lássák el feladatukat.

Hosszabb élettartam, erősebb Wi-Fi kapcsolat

Az eszközök továbbra is a jól ismert Android operációs rendszert használják. A TC52/TC57 az elődökhöz képest azonban energiatakarékosabb, akkumulátora hosszabb élettartamú.

Az új generációs kézi számítógépek kiválóan alkalmasak kereskedelmi, raktári, logisztikai, vagy akár gyártói és könnyűipari alkalmazásra egyaránt. A TC52/TC57 mobil adatgyűjtőket erősebb beépített Wi-Fi adapterrel látták el, abból a célból, hogy a legnagyobb raktárakban vagy üzletekben is teljes funkciójában használhatók legyenek a dolgozók számára.

A TC52/TC57 mobileszközök megkönnyítik és segítenek összehangolni, gördülékennyé tenni a raktárakban, üzletekben zajló, mindennapi folyamatokat, ezáltal rendkívüli produktivitás-növekedést tesznek lehetővé. A Zebra innovációinak, biztonsági újításainak, valamint a naprakész frissítéseknek köszönhetően az új eszközök lehetővé teszik a raktárkészletek folyamatos, gyors és effektív monitorozását. Egyszerűsítik, és gördülékennyé teszik a leltárazás, az árazás, valamint az egyéb kereskedelmi feladatok ellátását, ezáltal nem csupán a dolgozók munkáját, de a vásárlók, megrendelők mindennapjait is segítenek könnyebbé varázsolni.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés