Cégünk új szintre lépett, Zebra Business partnerek lettünk

Cégünk új szintre lépett, Zebra Business partnerek lettünk

2018 utolsó negyedévben sikerült teljesítenünk egy újabb erre az évre kitűzött célunkat, amely szerint az egyik legfőbb vonalkód technikai termék gyártónál viszonteladóból - Zebra Business partnerek lettünk. Ügyfeleink számára ez kedvezőbb árakat, nagyobb termékkínálatot és szélesebb körben elérhető egyéb gyártói szolgáltatásokat jelent. Köszönjük partnereinknek, beszállítóinknak a támogatást és ügyfeleinknek a belénk vetett bizalmát.

A Zebra cég története és bemutatása

A Zebra 1969-ben alakult, mint nagy sebességű elektromechanikus termékek gyártója, később 1982 -ben a vállalat a Zebra Technologies Corporation nevet vette fel. Központja Lincolnshire-ben (Illinois, USA) található, amely gyártja és értékesíti a jelölési, nyomon követési és számítógépes nyomtatási technológiákat. Termékei közé tartoznak a termál vonalkódos címkék és a hő nyomtatók, RFID intelligens címkenyomtatók, vonalkód olvasók, fix és kézi olvasók, valamint plasztik kártyák és kioszk nyomtatók, amelyeket vonalkód címkézéshez, személyazonosításhoz és speciális nyomtatáshoz használnak elsősorban a gyártási, egészségügyi és állami szektorokban. 2013-ban a vállalatnak 1,038 milliárd dollár értékű árbevétele volt, és piaci részesedése 3,6 milliárd dollár.

1998-ban a Zebra Technologies egyesült az Eltron Internationalel, amelyet 2003-ban az Atlanek felvásárlása követett. 2004-ben a cég kibővült az RFID intelligens címkézéssel, köszönhetően a Retail Systems International felvásárlásának. 2008 óta a Zebra a tekercses nyomtatógyártás és vonalkód technológia egyik legnagyobb képviselője. Legnagyobb felvásárlásuk pedig csak ezután következett miszerint a Motorola Solutions Enterprise vállalkozását 3,45 milliárd dolláros tranzakcióban vásárolta meg, amely mobil számítástechnikát és fejlett adat kommunikációs technológiákat és szolgáltatásokat nyújt.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés