Hogyan segítik a vonalkód-olvasók és a címkenyomtatók az egészségügyet?

Hogyan segítik a vonalkód-olvasók és a címkenyomtatók az egészségügyet?

Az egészségügy hatékony működése a dolgozók részéről a rengeteg szakértelem mellett a kellő határozottságot és megfelelő gyorsaságot is megkívánja. A Zebra által gyártott egészségügyi megoldások segítenek a betegek adatainak egyszerű kezelésében, vagy épp a gyógyszerkészlet leltári adatainak villámgyors, megbízható lehívásában.

Könnyen hozzáférhető egészségügyi adatok, pillanatok alatt

A központi egészségügyi nyilvántartásba való felvételhez szükséges, létfontosságú betegellátási információk rögzítése és lehívása soha nem volt olyan egyszerű és effektív, mint a Zebra innovatív egészségügyi megoldásainak alkalmazásával. A betegellátás területén használt vonalkód szkennerek és címkenyomtatók tűpontos munkát végeznek, és képesek arra, hogy gyors, hatékony hozzáférést biztosítsanak a dolgozók számára az egészségügyi adatbázisokhoz. Ha kell, akkor akár egyenesen a betegek ágya mellől is.

Mivel a Zebra mobileszközei lehetővé teszik a valós idejű hozzáférést a páciensek elektronikus nyilvántartásban rögzített adataihoz, így a technológia alkalmazásának köszönhetően kevesebb a papírmunka, és növekszik az ápolók és orvosok betegek ellátására fordítható ideje is.

Teljes egészségügyi adatbázis Zebra innovatív technológiáinak segítségével

Legyen szó egyszerű mobil számítástechnikai megoldásokról, táblagépekről, vonalkód-nyomtatókról vagy épp szkennerekről, a Zebra kínálatában gyakorlatilag mindent megtalál, ami egy jól működő, elektronikus egészségügyi adatbázis kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szükséges.

A CS4070-HC szkennert, a ZQ610 és 620 címkenyomtatókat, valamint a TC51-HC mobilterminált mind kifejezetten abból a célból fejlesztették, hogy megfeleljenek az egészségügyben létfontosságú, szigorú előírásoknak. Az eszközök mindegyike alkalmazható a betegek adatainak rögzítése, nyilvántartása és lekérése során, de akár a gyógyszerkészlet monitorozása, gyógyászati eszközök leltárja céljából is hatékonyan használhatók.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés