Hogyan segítik a vonalkód-olvasók és a címkenyomtatók az egészségügyet?

Hogyan segítik a vonalkód-olvasók és a címkenyomtatók az egészségügyet?

Az egészségügy hatékony működése a dolgozók részéről a rengeteg szakértelem mellett a kellő határozottságot és megfelelő gyorsaságot is megkívánja. A Zebra által gyártott egészségügyi megoldások segítenek a betegek adatainak egyszerű kezelésében, vagy épp a gyógyszerkészlet leltári adatainak villámgyors, megbízható lehívásában.

Könnyen hozzáférhető egészségügyi adatok, pillanatok alatt

A központi egészségügyi nyilvántartásba való felvételhez szükséges, létfontosságú betegellátási információk rögzítése és lehívása soha nem volt olyan egyszerű és effektív, mint a Zebra innovatív egészségügyi megoldásainak alkalmazásával. A betegellátás területén használt vonalkód szkennerek és címkenyomtatók tűpontos munkát végeznek, és képesek arra, hogy gyors, hatékony hozzáférést biztosítsanak a dolgozók számára az egészségügyi adatbázisokhoz. Ha kell, akkor akár egyenesen a betegek ágya mellől is.

Mivel a Zebra mobileszközei lehetővé teszik a valós idejű hozzáférést a páciensek elektronikus nyilvántartásban rögzített adataihoz, így a technológia alkalmazásának köszönhetően kevesebb a papírmunka, és növekszik az ápolók és orvosok betegek ellátására fordítható ideje is.

Teljes egészségügyi adatbázis Zebra innovatív technológiáinak segítségével

Legyen szó egyszerű mobil számítástechnikai megoldásokról, táblagépekről, vonalkód-nyomtatókról vagy épp szkennerekről, a Zebra kínálatában gyakorlatilag mindent megtalál, ami egy jól működő, elektronikus egészségügyi adatbázis kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szükséges.

A CS4070-HC szkennert, a ZQ610 és 620 címkenyomtatókat, valamint a TC51-HC mobilterminált mind kifejezetten abból a célból fejlesztették, hogy megfeleljenek az egészségügyben létfontosságú, szigorú előírásoknak. Az eszközök mindegyike alkalmazható a betegek adatainak rögzítése, nyilvántartása és lekérése során, de akár a gyógyszerkészlet monitorozása, gyógyászati eszközök leltárja céljából is hatékonyan használhatók.

Cikk letöltése PDF formátumban

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Kapcsolódó termékek

Symbol/Motorola CS4070

Egyedi áras
(0)

Zebra ZD510

223 100 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra ZD510

202 000 Ft
(1)
Ingyen visszük

Zebra ZQ600

199 400 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra ZQ600

228 300 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra ZQ600

224 400 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra ZQ600

253 300 Ft
(0)
Ingyen visszük

Érdeklődés és árajánlatkérés