A Zebra hordozható számítógépei a vendéglátásban is verhetetlenek

A Zebra hordozható számítógépei a vendéglátásban is verhetetlenek

Gyorsabb kiszolgálás, kevesebb hibalehetőség, elégedett vendégek. A zebra kézi számítógépeivel és hordozható nyomtatóival a pincérkedés is gyerekjáték!

Akár teljes szolgáltatást nyújtó étteremben, akár egy hotelben a medence mellett szeretné vendégeit kiszolgálni, a mobil számítógépek és nyomtatók hasznos kiegészítők lehetnek. A modern eszközök hatékonyan gyorsítják fel a POS-folyamatot, növelik a munkavállalók produktivitást, és segítenek abban, hogy vendégei is száz százalékban elégedettek lehessenek szolgáltatásaival.

Hatékony megoldás, a rendelés felvételétől egészen a számlázásig

A Zebra mobileszközei nem csupán a számlázás feladatát képesek gyerekjátékká tenni. Az éttermi rendelés teljes folyamatát felgyorsítják, lerövidítik.

A mobileszközök segítségével a pincérek gyorsan és egyszerűen vehetik fel a vendégek rendeléseit és küldhetik tovább azokat az asztal mellől egyenesen a konyhára, majd ezt követően egyszerűen, pár kattintással számlázhatják ki a végösszeget. Szükségtelen a felesleges rohangálás, a kézzel írott rendelések bogarászása és az idegőrlő számolgatás. A Zebra mobileszközeivel minden pillanatok alatt elvégezhető, és a kártyás fizetés sem kell, hogy többé problémát jelentsen.

Miért éppen a Zebra?

A Zebra hardveres és szoftveres megoldásai minden olyan funkciót képesek egyszerre biztosítani, melyek a menedzsment és az alkalmazottak számára szükségesek lehetnek a vendégek megfelelő ellátásához. A cég mobil számítógépek, tabletek és nyomtatók széles skáláját kínálja a vendéglátásban dolgozók számára annak érdekében, hogy egyszerűbbé tegye a vendégek kiszolgálásának feladatát.

A TC51-es mobil számítógép és a ZQ110-es hordozható nyomtató segítségével a pincérek hatékonyan csökkenthetik vendégeik várakozási idejét, és egyszerre akár több asztal rendelését is kavarodás nélkül vehetnek fel és kezelhetnek.

Ezen kívül az univerzális TC51 a menedzsment és az alkalmazottak közti kommunikációt is megkönnyíti, ami szintén elősegíti a munka gördülékenységét, a produktivitás időmegtakarításból adódó, hatékony növekedését. Az információ áramlása sosem volt még annyira gyors, mint amennyire a Zebra csúcskategóriás mobileszközeinek használatával.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés