A jól működő vállalkozás alapja a pontosság

A jól működő vállalkozás alapja a pontosság

Az igazán szorgalmas embereknek megbízható eszközökre van szüksége a mindennapok során. Ahhoz, hogy munkájukat mindig a lehető leggyorsabban és pontosabban végezhessenek, csak a legjobb technológiát használhatják. Mi sem lehet erre a feladatra alkalmasabb, mint a Zebra MC3300 kézi számítógépe, amely árazásra, szkennelésre, készletnyilvántartásra és kommunikációra is kiválóan alkalmazható.

Ismerkedjen meg a mobileszközök jövőjével, az MC3300-val!

Ha a kereskedelem, a raktározás, vagy a logisztika területén használható strapabíró kézi számítógépekről és mobileszközökről van szó, a Zebra az elmúlt évtized során már rengeteget bizonyított. Az általuk gyártott termékek mind vonalkód nyomtatás, mind szkennelés, mind pedig az árleolvasás és nyilvántartás terén verhetetlenek. Legújabb kézi kompjúterük, az MC3300 pedig elődei minden jó tulajdonságát egy készülékben egyesíti.

Minden éles helyzetben megállja a helyét!

Az MC3300 a korábbi modellekhez képest jobb és hatásosabb adatgyűjtést tesz lehetővé. Nem csak gyorsabban dolgozik, de akár két méteres távolságból is lehetővé teszi az adatok beolvasását, szinte bármilyen felületről, bármilyen helyzetben. További nagy előnye, hogy a hatékony munka érdekében több féle konfigurációban használható. Pisztoly formában, valamint egyenes és forgófejes módban is működtethető, lehetővé téve ezzel azt, hogy egy vonalkód gyakorlatilag bármilyen szituációban, bármilyen szögben leolvasható legyen.

Ütésálló, mégis elegáns

Mint ahogyan azt a Zebra mobileszközeitől már megszokhattuk, az MC3300 is erősen ütés- és kopásálló formatervezést kapott. A víznek és a pornak egyaránt ellenáll, és gumírozott felületének köszönhetően egy több méteres zuhanást is képes sérülés nélkül átvészelni. Masszivitása ellenére azonban továbbra is a Zebrától megszokott, szolid és elegáns külsővel rendelkezik.

Magas kompatibilitás, annak érdekében, hogy Ön mindig tökéletes munkát végezhessen!

Ha aggódna amiatt, hogy egyéb, már használatban lévő eszközei kevésbé modernek, ettől sem kell félnie. Az MC3300 a korábbi Zebra modellek legtöbbjével szinkronizálható, Android operációs rendszerének köszönhetően pedig szinte bármilyen jól ismert, vagy saját tervezésű szoftverrel is kompatibilis. Önnek tehát nincs más dolga, mint hogy élvezze az MC3300-al végzett, gyors, tökéletes, és hibáktól mentes munka gyümölcsét!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés