Nem csak a kereskedelem terén verhetetlen - Zebra mobileszközök az európai közszférában

Nem csak a kereskedelem terén verhetetlen - Zebra mobileszközök az európai közszférában

A Zebra mobil számítógépeinek egyik legnagyobb előnye, hogy a vonalkódok szkennelése mellett rengeteg hétköznapi feladat ellátására alkalmasak. Így a logisztikán és kereskedelmen kívül szinte a mindennapi élet bármilyen szektorában felhasználhatók. Ha produktivitásról és maximális megbízhatóságról beszélünk, többek közt a világ egyik legnagyobb biztonsági cége, a Securitas is a TC75-ös mobil kompjúterre esküszik.

A svéd központú vállalat 2000 óta tevékenykedik a biztonságtechnika területén. Jelenleg világszerte 53 országban van jelen, és több, mint 53.000 dolgozót alkalmaz. Fő tevékenységi köreikbe a különböző rendezvények biztosítása, valamint épületek védelme tartozik. A Securitas éppen ezért rengeteg, úgynevezett „mozgó őrt” alkalmaz, akiknek munkájuk során rendkívül fontos, hogy olyan megbízható és gyors kommunikációs eszközökkel legyenek felszerelve, melyek a legmodernebb elvárásoknak is megfelelnek. A cég ezért választotta a feladatra a Zebra TC75-ös, csúcskategóriás mobilkészülékét.

Könnyű kezelhetőség, időtálló technológia

A Zebra TC75 egy hordozható mini számítógép, mely kialakításának köszönhetően a járőrözés és a terepi munkakörülmények mellett is alkalmas arra, hogy biztos segítőtársa legyen a Securitas őreinek. A vezeték nélküli kapcsolattal ellátott kompjúter képes biztosítani a folyamatos, központi összeköttetést, a gyors kommunikáció mellett pedig adatfelvételre, adatkezelésre, fotó és videófelvételek készítésére egyaránt alkalmas.

Könnyű kezelhetősége főként az Android operációs rendszerben rejlik, melyen a szokványos mobiltelefonokhoz hasonlóan rengeteg alkalmazás futtatható, és akár saját fejlesztésű szoftverek kezelésére is alkalmas. Emellett könnyedén és gyorsan frissíthető, ami gyakorlatilag megóvja az eszközt a túlzottan gyors elavulástól és akár évekig effektíven használhatóvá teszi. Technikai adottságai mellett pedig fizikai kialakítása is kiemelten alkalmassá teszi a feladatra, hiszen robosztus felépítésének köszönhetően a TC75 ellenáll az ütésnek és extrém körülmények, kedvezőtlen időjárási viszonyok közt is hatékonyan alkalmazható.

Gyorsabb kommunikáció, nagyobb biztonság

A TC75-ös mobil számítógép nagy előnye a Securitas számára, hogy a kommunikáció egyszerűbbé tételével hatékonyan sikerült megnövelni a járőrök biztonságát. Az eszköz ezen kívül rendkívül egyszerűvé teszi az adatok felvételét és kezelését, így a biztonság mellett a cégnek a produktivitást is hatékonyan sikerült megnövelnie.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés