Zebra TC25 robusztus adatgyűjtő: Az intelligens választás a kisvállalkozások számára

Zebra TC25 robusztus adatgyűjtő: Az intelligens választás a kisvállalkozások számára

Ha sok a tennivalója és egy megbízható eszközre van szüksége akkor fontos, hogy rendelkezzen a megfelelő felszereléssel, hogy segítse a napi feladatokat. A TC25 minden olyan funkcióval rendelkezik, ami segítségével könnyedén, akár egyszerre több ügyfele igényeit is ki tudja elégíteni napi szinten. A robusztus kialakítással a TC25 több mint 1,2 méterről betonra történő leejtésnek és a vízcseppeknek is képes ellenállni. Megfelelően működik a hidegben, magas hőmérsékletben, esőben és hóban akár kűltéren akár belétren. Az akkumulátor élettartama fontos, amikor egy eszközre egész napig szüksége van, ezért a TC25-hoz az egyedülálló PowerPack meghosszabbított akkumulátort kapja, hogy garantáljuk egész nap a rendelkezésre állást.

A Zebra az adatgyűjtő területen a versenytársakkal szemben messz elhúzott, tudva, hogy az okostelefonok nem vonalkód-letapogatásra épülnek. A TC25 ugyanazt a szkennelési technológiát nyújtja, amely a világ számos szervizcsapatát vezeti. Gyors, könnyű, azonnali és egyszerű felvétel bármilyen elektronikus vagy nyomtatott vonalkód nélkül gyakorlatilag bármilyen állapotban. Lehetővé teszi, hogy a feladatokat gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban végezze el. A legtöbben használnak okostelefont nap mint nap, és a TC25 pontosan ugyanazokkal az ismerős gesztusokkal működik, amelyeket már használ a személyes okostelefonján, ezért ez lehetővé teszi az új eszköz gyors betanulását.

Zebra TC25 tulajdonságok és előnyök:

  • Ergonómikus okostelefon-szerű formázó tényező, amely elég kicsi ahhoz, hogy a zsebébe illeszkedjen, mégis elég erős ahhoz, hogy több feladatot végezzen, kezelhesse a készleteket, ellenőrizze az árát és előkészítse a tárolóalkalmazásokat.
  • A legfejlettebb vonalkód dekódoló a kisvállalati igények kielégítésére a Zebra SE4710-el.
  • Nagy kapacitású, 3000 mAh-s belső akkumulátor, amely a teljes váltás és a PowerPack opcionális rögzítésének támogatására szolgál folyamatos használat céljából.
  • Előre telepített munkaerő Connect Push-To-Talk Express kommunikációs megoldás.
  • Kétoldalas beolvasó gombok a készülék bal és jobb oldalán.
  • Android 7.0 (Nugat) operációs rendszert indít, amely támogatja az OS frissítéseket most és a jövőben is
  • Széleskörű kiegészítő ökoszisztéma, beleértve az 1 bővítőhelyet a töltéshez és az adatkommunikációhoz, 5 bővítőhelyes dokkolót/bölcsőt a nagy töltési telepítésekhez

Felmerülő kérdések, árajánlat vagy bármilyen egyéb mobil adatgyűjtési igénye esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Cikk letöltése PDF formátumban
Zebra, TC25, TC20, adatgyűjtő, vonalkód olvasó, pda
Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Érdeklődés és árajánlatkérés