Zebra TC25 robusztus adatgyűjtő: Az intelligens választás a kisvállalkozások számára

Zebra TC25 robusztus adatgyűjtő: Az intelligens választás a kisvállalkozások számára

Ha sok a tennivalója és egy megbízható eszközre van szüksége akkor fontos, hogy rendelkezzen a megfelelő felszereléssel, hogy segítse a napi feladatokat. A TC25 minden olyan funkcióval rendelkezik, ami segítségével könnyedén, akár egyszerre több ügyfele igényeit is ki tudja elégíteni napi szinten. A robusztus kialakítással a TC25 több mint 1,2 méterről betonra történő leejtésnek és a vízcseppeknek is képes ellenállni. Megfelelően működik a hidegben, magas hőmérsékletben, esőben és hóban akár kűltéren akár belétren. Az akkumulátor élettartama fontos, amikor egy eszközre egész napig szüksége van, ezért a TC25-hoz az egyedülálló PowerPack meghosszabbított akkumulátort kapja, hogy garantáljuk egész nap a rendelkezésre állást.

A Zebra az adatgyűjtő területen a versenytársakkal szemben messz elhúzott, tudva, hogy az okostelefonok nem vonalkód-letapogatásra épülnek. A TC25 ugyanazt a szkennelési technológiát nyújtja, amely a világ számos szervizcsapatát vezeti. Gyors, könnyű, azonnali és egyszerű felvétel bármilyen elektronikus vagy nyomtatott vonalkód nélkül gyakorlatilag bármilyen állapotban. Lehetővé teszi, hogy a feladatokat gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban végezze el. A legtöbben használnak okostelefont nap mint nap, és a TC25 pontosan ugyanazokkal az ismerős gesztusokkal működik, amelyeket már használ a személyes okostelefonján, ezért ez lehetővé teszi az új eszköz gyors betanulását.

Zebra TC25 tulajdonságok és előnyök:

  • Ergonómikus okostelefon-szerű formázó tényező, amely elég kicsi ahhoz, hogy a zsebébe illeszkedjen, mégis elég erős ahhoz, hogy több feladatot végezzen, kezelhesse a készleteket, ellenőrizze az árát és előkészítse a tárolóalkalmazásokat.
  • A legfejlettebb vonalkód dekódoló a kisvállalati igények kielégítésére a Zebra SE4710-el.
  • Nagy kapacitású, 3000 mAh-s belső akkumulátor, amely a teljes váltás és a PowerPack opcionális rögzítésének támogatására szolgál folyamatos használat céljából.
  • Előre telepített munkaerő Connect Push-To-Talk Express kommunikációs megoldás.
  • Kétoldalas beolvasó gombok a készülék bal és jobb oldalán.
  • Android 7.0 (Nugat) operációs rendszert indít, amely támogatja az OS frissítéseket most és a jövőben is
  • Széleskörű kiegészítő ökoszisztéma, beleértve az 1 bővítőhelyet a töltéshez és az adatkommunikációhoz, 5 bővítőhelyes dokkolót/bölcsőt a nagy töltési telepítésekhez

Felmerülő kérdések, árajánlat vagy bármilyen egyéb mobil adatgyűjtési igénye esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés