A Zebra termékeivel növekszik az európai raktárak produktivitása

A Zebra termékeivel növekszik az európai raktárak produktivitása

A világ egyik vezető sportmárkája, az ASICS az elmúlt időszakban közel 10 százalékkal növelte termelékenységét európai raktáraiban. A cég a fellendülést a Zebra által fejlesztett, többfunkciós, Android alapú technológia telepítésével valósította meg.

Megújuló európai raktárak

Az ASICS Europe BV az ASICS Corporation európai leányvállalata. Az 1949-ben alapított cég a futócipők és egyéb atlétikai ruházat, valamint kiegészítők piacán tölt be vezető szerepet. A Japán illetőségű vállalatnak Európában két nagy raktára is található, az egyik Franciaországban, a másik pedig Németországban. A Zebrával való közös együttműködésük sem mai történet, sok éves múltra tekint vissza.

Az ASICS a közelmúltban frissítette raktárkezelő rendszerét, mely intézkedés legfőbb célja a raktározási folyamatok teljes megújítása, modernizálása volt, magába foglalva a jövőbe mutató, Android alapú technológia integrálását a munkafolyamatok egyszerűsítése és meggyorsítása érdekében. A legnagyobb kihívást a cég számára az jelentette, hogy a jövőben raktározási folyamataikat egyetlen eszközzel, átfogóan tudják kezelni. A megoldást végül a Zebra TC8000 mobil terminálja jelentette, melynek végleges telepítését egy sikeres kísérleti fázis előzte meg az ASICS európai raktáraiban.

Futurisztikus megoldás segíti a fejlődést

A kísérleti fázis lezárulásával a beszállítást, a raktárkészleteket és az állománymozgások figyelését is a Zebra által fejlesztett TC8000 mobil terminál segíti. A TC8000 nagy hatótávolságú szkennereit a targoncán dolgozó, míg a rövid hatótávolságúakat a gyalogos munkások használják a készlet nyilvántartása céljából. A rendszeren futó SimulScan nevű szoftver lehetővé teszi, hogy a dolgozók egyetlen leolvasással több vonalkódot is egyszerre vihessenek be a rendszerbe, ezáltal is gyorsítva a munkafolyamatot. A TC8000 ezen kívül vezeték nélküli technológia segítségével csatlakozik az SCICS WMS-rendszeréhez, lehetővé téve a raktárakban zajló tevékenységek folyamatos, valós idejű monitorozását is.

Kevesebb terhelés, nagyobb produktivitás

A TC8000-es szkennerek bevezetése egyszerre növelte a dolgozók hatékonyságát és csökkentette terheltségüket. A technológia egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a raktárban dolgozó munkásoknak gyorsan és hatékonyan sikerült alkalmazkodniuk az új eszközök használatához. A időszak végére a szkennerek a korábbi, papíralapú megoldáshoz képest közel 10%-os fellendülést eredményeztek a produktivitásban.

Cikk letöltése PDF formátumban

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Kapcsolódó termékek

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

687 300 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

599 400 Ft
(0)
Ingyen visszük

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)

Zebra TC8000

Egyedi áras
(0)


Érdeklődés és árajánlatkérés