A Zebra felvásárolta az Xplore Technologies vezető ipari tablet vállalatot

A Zebra felvásárolta az Xplore Technologies vezető ipari tablet vállalatot

A Zebra és az Xplore Technologies bejelentette, hogy mindkét igazgatótanács végleges megállapodást hagytak jóvá, amelyben a Zebra megvásárolja a Xplore-t. Az Xplorenet akvizícióval kapcsolatban az alábbi három dolgot emelnénk ki.

Különböző adatgyűjtő portfóliók
Az Xplore vezető pozíciót hozott létre, mint innovatív fejlesztője az ipari tablet, laptopoknak és számos, kritikus teljesítményhez illeszkedő tartozéknak. Az eszközeiket úgy tervezték, hogy ellenálljon az olaj és a gáz, a gyártás, a kormányzati, az egészségügy, és a logisztika, valamint a kiskereskedelmi vertikumok különböző piacainak és feltételeinek. Ez a Zebra számára változatosabb portfóliót biztosít az ipari mobilitás kínálatában.

Vezető vonalkód technikai eszköz gyártó
A Zebra továbbra is vállalati Tablet kategóriájába fektet be, ez az akvizíció tovább szilárdítja a Zebra vállalati mobilitás vezető pozícióját.

Folyamatban az akvizíció
A Zebra és a Xplore esetében a szokásos akvizíció az üzletmenetben a 2018. harmadik negyedév végéig megtörténik.

Mivel a Zebra továbbra is növekszik, így cégünk számára továbbra is az első számú forrása a mobilitási termékek esetében.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon szakértőinkhez, és szívesen segítünk.

Cikk letöltése PDF formátumban

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Érdeklődés és árajánlatkérés