Modern technológia és innovatív dizájn a hétköznapok megkönnyítése érdekében

Modern technológia és innovatív dizájn a hétköznapok megkönnyítése érdekében

Bemutatjuk a Zebra ZQ600 mobil címkenyomtatót

Fejleszteni szeretné eszköztárát, hogy gördülékenyebben menjen a munka és eredményesebb legyen a raktározás? A Zebra mobileszközei kiváló megoldást kínálnak a logisztikai és készletkezelési feladatok támogatására.

Mobil címkenyomtatóval a növekvő produktivitásért

A népszerű QLn széria legújabb darabja a mobil címkenyomtatók királya, mely innovatív technológiával és dizájnnal érkezett annak érdekében, hogy Ön gyorsan és hatékonyan növelhesse termelékenységét és egyszerűen kezelhetővé tegye a készletkezelési feladatait.

A Zebra ZQ600-as mobil címkenyomtatójával szinte bármilyen raktározás, értékesítés és logisztika területén használatos címke könnyedén nyomtatható. A mobileszköz segítségével vonalkódokat, raktári címkéket, vagy értékesítési bizonylatokat is nyomtathatunk, hordozhatóságának köszönhetően éppen ott, ahol szükségünk van rájuk.

Miért épp a Zebra nyomtatóit válasszam?

Több millió eladott készülék igazolja, hogy a Zebra mobil címkenyomtatói biztos megoldást kínálnak a kis- és nagykereskedelmi felhasználók számára egyaránt.

Mobil nyomtatóik legnagyobb előnye az egyszerű, ám robosztus és időtálló tervezésben rejlik, valamint a masszív eszköz egyszerű hordozhatóságában. A ZQ600-as mobil nyomtató kiváló segítséget nyújt mind a raktári munkában, mind a vendéglátásban, mind pedig a kiskereskedelemben dolgozók számára. Segítségével termékeink azonosítási és adatrögzítési nehézségei szinte egy pillanat alatt válnak megoldhatóvá.

A nagy, színes kijelzővel ellátott, és gyors, vezeték nélküli kapcsolattal működő prémium nyomtató új szintre emeli egyszerű kezelhetőséget, és új utakat nyit a produktivitás terén. Bővíthető memóriája lehetővé teszi a firmware gyakori frissítését, ezáltal mindig használatra kész és a legújabb szabványnak megfelelően is alkalmazható.

A ZQ600 ráadásul nem csak okos, de szinte elnyűhetetlen is! Hatékonyan ellenáll az ütéseknek és egyéb környezeti behatásoknak, robosztus felépítése ellenére azonban továbbra is könnyedén hordozható és elegáns eszköz.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés