0 értékelés
HC100-300E-1200
Megszűnt
Standard garancia: 12 hónap

Zebra HC100 karszalag nyomtató, 16 MB memória, USB, RS232 és WLAN (802.11 b/g)

A termék sajnos már nem kapható, a gyártó megszűntette!
Helyette utód típust tudunk ajánlani, bővebb információkért kérjük érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

Nyomtatási mód

Direkt termál nyomtatás
 
Fej típusa
Flat
Felbontás
300 dpi
Médiaszenzor
Nincs

Garanciális adatok

Garancia
12 hónap
Garancia nyomtatófej
6 hónap

Kompatibilitás

IOS és macOS
 
Windows
 

Kijelző

Kijelző leírás
Kijelző típusa
Nem

Címke paraméterek

Max. címke magasság
558 mm
Max. címke szélesség
30,16 mm
Max. nyomtatási hosszúság
558 mm
Max. nyomtatási sebesség
102 mm/sec
Max. nyomtatási szélesség
30,16 mm
Min. címke magasság
76 mm
Min. címke szélesség
19,05 mm
Napi nyomtatási mennyiség
1000 db

Méret

Nyomtató magassága
178 mm
Nyomtató mélysége
242 mm
Nyomtató szélessége
127 mm

Interfész

RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 
WiFi
 

Festékszalag paraméterek

Szalag rendezés
Nem
Tekercselés
Nem

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra HC100 vonalkód nyomtató datasheet Zebra Designer címke tervező szoftver v2.5 Zebra HC100 vonalkód nyomtató adatlap

Zebra HC100 mobil tekercses címkenyomtatók

A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatásban szerzett tapasztalatai alapján a HC100 mobil nyomtatóval új követelményeket állított fel a felhasználóbarát felület és a megfizethetőség érdekében.

Csendes, megbízható működés és intuitív kialakítás teszi a HC100 nyomtatót a legkülönbözőbb iparágakban a legmegfelelőbb címke nyomtatójává. A HC100-300E-1200 cikkszámú nyomtató, 12,7 mm (0,5 hüvelyk) belső tekercsátmérő konfigurációban kapható. A HC100 nyomtató akár 0 mm széles és 0 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe illeszkedhet a Zebra firmware-nek köszönhetően. A 12,7 mm (0,5 hüvelyk) konfiguráció kompatibilis a 0 méteres festékszalag hosszúsággal. A hosszabb, nagyobb kiszerelésű festékszalagok támogatása miatt az állásidő csökken. A festékszalagok akár más tekercses címke nyomtatókkal is megoszthatók, hogy még nagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosítsanak.

Beépített interfészekkel kapcsolódhat

Maximálisan 3 port van beépítve: USB, soros (RS232), WiFi. A felhasználó által könnyedén telepíthető USB-port kábellel a HC100 tekercses nyomtató. Egyszerűen, bármilyen környezetbe illeszthető. Az adatátvitel ezáltal egyszerűbb és gyorsabb lesz, a munkára és a nyomtatásra szánt idő rövidül.

Az interfész használatával több számítógéppel is képes kommunikálni az eszköz és nyomtatásokat fogadni. Hálózati használat esetén, távoli alkalmazások, programok is rendelkezésre állnak, ezáltal könnyebben irányíthatóak a napi munkafolyamatok is.

Címkenyomtató megfizethető áron, modern funkciókkal

A HC100 címkenyomtató intelligens megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a címkézési műveletek termelékenységének javítását célozzák meg. Az eszköz fogyasztói ára és a használata is gazdaságos, a HC100 nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.

Éles és kontrasztos, 300 dpi nyomtatás

A 300 dpi-s nyomtatási felbontással több felhasználási terület is alkalmazható. Akár 4 pontos betűméret is nyomtatható. A kiemelkedő képminőség lehetővé teszi a kis 2 dimenziós vonalkóddal vagy grafikákkal ellátott címkék nyomtatását, például logó, piktogram vagy ikon-ok.

Bár a Zebra gyártó saját kellékanyagaival optimális nyomtatást kínál az HC100 eszközhöz, média-érzékelőjével lehetséges gyakorlatilag az összes gyártó bármilyen tekercses címkéjének nyomtatása 30,16 mm szélességig.

Kiemelkedő hőnyomtató

A Zebra mobil címkenyomtatók jól ismertek a tartósságukról, a gyors nyomtatási sebességről (102 mm/másodperc). Ezeket a hosszú élettartam és páratlan megbízhatóság jellemzi. A HC100-300E-1200 cikkszámú nyomtató, a már évtizedek óta bevált nyomatátviteli technológiát használja a címkék előállításához. A HC100 épít a több 10 éves tapasztalatra és hagyományra, a legfejlettebb, legátfogóbb jellemzőkkel Zebra nyomtatósorozat kínálatában. A Zebra címke nyomtatók a legnagyobb ígénybevételhez igazodnak kis- és középvállalati körülmények között. Gyakorlatilag kiküszöbölik a nyomtatóhiba által okozott kiesési időt.

Zebra garancia szolgáltatások

Növelje a nyomtató rendelkezésre állási idejét, és csökkentse a termelésből kiesett időt, az előre nem tervezett javítási költségeket a Zebra® szolgáltatási szerződés kiválasztásával. A megállapodás biztosítja Önnek, hogy képzett Zebra technikusok nézik át nyomtatója gyári specifikációit és végzik a karbantartást, javítási munkákat. Költséghatékony megoldást jelent. Előre tervezhető kiadás és akár része is lehet az éves költségvetésének. A Zebra különböző kondíciók szerint kínál megoldásokat. Önnek csak választania kell, hogy melyik illeszkedik leginkább a költségvetéséhez és az üzleti igényeihez.

A címkenyomtató HC100-300E-1200 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra HC100 karszalag nyomtató, 16 MB memória, USB, RS232 és WLAN (802.11 b/g)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra HC100” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a tekercses címkenyomtató kiválasztásához?
Olvassa el Címke nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Nyomtatási mód

Tekercs átmérő

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció