1 értékelés
ZD51013-D0EE00FZ
Rendelésre
Standard garancia: 12 hónap

Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Ethernet, ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

165 500 Ft
( Bruttó ár: 210 185 Ft)

3-5 munkanap

Kompatibilitás

Android
 
LinkOS
 
Windows
 

Interfész

Ethernet - Hálózati port
 
USB - Univerzális port
 

Nyomtatási mód

Fej típusa
Flat
Felbontás
300 dpi
Médiaszenzor
Rögzített
Reflektív
 
Termál transzfer nyomtatás
 
Transzmisszív
 

Garanciális adatok

Garancia
12 hónap
Garancia nyomtatófej
6 hónap

Extra opció

Karszalag
 
RTC - Real time clock
 

Kijelző

Kijelző leírás
Kijelző típusa

Címke paraméterek

Max. címke magasság
558 mm
Max. címke szélesség
30,16 mm
Max. címke vastagság
10 µ
Max. nyomtatási hosszúság
558 mm
Max. nyomtatási sebesség
51 mm/sec
Max. nyomtatási szélesség
30,16 mm
Min. címke magasság
76 mm
Min. címke szélesség
19,05 mm
Napi nyomtatási mennyiség
500 db

Méret

Nyomtató magassága
178 mm
Nyomtató mélysége
242 mm
Nyomtató szélessége
127 mm

Festékszalag paraméterek

Szalag rendezés
Tekercselés
Out

Kapcsolódó cikkek

Hogyan segítik a vonalkód-olvasók és a címkenyomtatók az egészségügyet?

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra ZD510 vonalkód nyomtató datasheet Zebra Designer címke tervező szoftver v2.5 Zebra ZD510 vonalkód nyomtató adatlap

A Zebra új ZD510-es csuklópántos nyomtatókészüléke

Az orvosi személyzet és a gondozók igényeinek teljes körű kielégítésére szolgál, rendszeres tisztítást és fertőtlenítést eredményez, egyszerűen használható és kiváló nyomtatási minőséget biztosít. Az üres karszalagokat mikrobák ellen előzetesen kezelik, és a nyomtatót sterilen tartják. 300 dpi felbontásban nyomtatnak, így a kis betűméretben írt beteginformációk is egyértelműen felismerhetők.

A ZD510 egy másik előnye, hogy egy kézzel is működtethető - a Zebra tudja, hogy a kórházakban és az ápolási otthonokban dolgozó munkavállalóknak gyakran több dologra kell egyszerre figyelniük. A ZD510 készülékkel könnyen létrehozhat higiénikus karszalagot felnőttek, gyermekek és csecsemők számára, minden olyan információval, amely a sikeres és hibamentes betegkezeléshez szükséges. A felhasználók így csökkentik a hibás vizsgálatok és beavatkozások kockázatát. A készülék alkalmas továbbá látogatói karszalagok, koncertek, sportesemények, vidámparkok stb. nyomására.

Zebra ZD510 ipari tekercses címkenyomtatók

A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatásban szerzett tapasztalatai alapján a ZD510 ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel a felhasználóbarát felület és a megfizethetőség érdekében.

Csendes, megbízható működés és intuitív kialakítás teszi a ZD510 nyomtatót a legkülönbözőbb iparágakban a legmegfelelőbb címke nyomtatójává. A ZD51013-D0EE00FZ cikkszámú nyomtató, 12,7 mm (0,5 hüvelyk) belső tekercsátmérő konfigurációban kapható. A ZD510 nyomtató akár 0 mm széles és 0 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe illeszkedhet a Zebra firmware-nek köszönhetően. A 12,7 mm (0,5 hüvelyk) konfiguráció kompatibilis a 0 méteres festékszalag hosszúsággal. A hosszabb, nagyobb kiszerelésű festékszalagok támogatása miatt az állásidő csökken. A festékszalagok akár más tekercses címke nyomtatókkal is megoszthatók, hogy még nagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosítsanak.

Beépített interfészekkel kapcsolódhat

Maximálisan 2 port van beépítve: USB, Ethernet. A felhasználó által könnyedén telepíthető USB-port kábellel a ZD510 tekercses nyomtató. Egyszerűen, bármilyen környezetbe illeszthető. Az adatátvitel ezáltal egyszerűbb és gyorsabb lesz, a munkára és a nyomtatásra szánt idő rövidül.

Az interfész használatával több számítógéppel is képes kommunikálni az eszköz és nyomtatásokat fogadni. Hálózati használat esetén, távoli alkalmazások, programok is rendelkezésre állnak, ezáltal könnyebben irányíthatóak a napi munkafolyamatok is.

Címkenyomtató megfizethető áron, modern funkciókkal

A ZD510 címkenyomtató intelligens megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a címkézési műveletek termelékenységének javítását célozzák meg. Az eszköz fogyasztói ára és a használata is gazdaságos, a ZD510 nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.

Éles és kontrasztos, 300 dpi nyomtatás

A 300 dpi-s nyomtatási felbontással több felhasználási terület is alkalmazható. Akár 4 pontos betűméret is nyomtatható. A kiemelkedő képminőség lehetővé teszi a kis 2 dimenziós vonalkóddal vagy grafikákkal ellátott címkék nyomtatását, például logó, piktogram vagy ikon-ok.

Bár a Zebra gyártó saját kellékanyagaival optimális nyomtatást kínál az ZD510 eszközhöz, rögzített média-érzékelőjével lehetséges gyakorlatilag az összes gyártó bármilyen tekercses címkéjének nyomtatása 30,16 mm szélességig.

Kiemelkedő hőnyomtató

A Zebra ipari címkenyomtatók jól ismertek a tartósságukról, a gyors nyomtatási sebességről (51 mm/másodperc). Ezeket a hosszú élettartam és páratlan megbízhatóság jellemzi. A ZD51013-D0EE00FZ cikkszámú nyomtató, a már évtizedek óta bevált flat nyomatátviteli technológiát használja a címkék előállításához. A ZD510 épít a több 10 éves tapasztalatra és hagyományra, a legfejlettebb, legátfogóbb jellemzőkkel Zebra nyomtatósorozat kínálatában. A Zebra címke nyomtatók a legnagyobb ígénybevételhez igazodnak kis- és középvállalati körülmények között. Gyakorlatilag kiküszöbölik a nyomtatóhiba által okozott kiesési időt.

Zebra garancia szolgáltatások

Növelje a nyomtató rendelkezésre állási idejét, és csökkentse a termelésből kiesett időt, az előre nem tervezett javítási költségeket a Zebra® szolgáltatási szerződés kiválasztásával. A megállapodás biztosítja Önnek, hogy képzett Zebra technikusok nézik át nyomtatója gyári specifikációit és végzik a karbantartást, javítási munkákat. Költséghatékony megoldást jelent. Előre tervezhető kiadás és akár része is lehet az éves költségvetésének. A Zebra különböző kondíciók szerint kínál megoldásokat. Önnek csak választania kell, hogy melyik illeszkedik leginkább a költségvetéséhez és az üzleti igényeihez.

A címkenyomtató ZD51013-D0EE00FZ cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Ethernet, ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

Vásárlóink értékelései


 1. Tibor Hornyák
  5/5

Értékelje a “Zebra ZD510” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a tekercses címkenyomtató kiválasztásához?
Olvassa el Címke nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Nyomtatási mód

Tekercs átmérő

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 165 500 Ft
  (1)
  ZD51013-D0EE00FZ
  Rendelésre

  Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Ethernet, ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

 • 182 500 Ft
  (0)
  ZD51013-D0EB02FZ
  Rendelésre

  Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11ac), ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem