0 értékelés
ZD51013-D0EB02FZ
3-5 munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11ac), ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

174 890 Ft
( Bruttó ár: 222 110 Ft)

3-5 munkanap

A Zebra új ZD510-es csuklópántos nyomtatókészüléke

Az orvosi személyzet és a gondozók igényeinek teljes körű kielégítésére szolgál, rendszeres tisztítást és fertőtlenítést eredményez, egyszerűen használható és kiváló nyomtatási minőséget biztosít. Az üres karszalagokat mikrobák ellen előzetesen kezelik, és a nyomtatót sterilen tartják. 300 dpi felbontásban nyomtatnak, így a kis betűméretben írt beteginformációk is egyértelműen felismerhetők.

A ZD510 egy másik előnye, hogy egy kézzel is működtethető - a Zebra tudja, hogy a kórházakban és az ápolási otthonokban dolgozó munkavállalóknak gyakran több dologra kell egyszerre figyelniük. A ZD510 készülékkel könnyen létrehozhat higiénikus karszalagot felnőttek, gyermekek és csecsemők számára, minden olyan információval, amely a sikeres és hibamentes betegkezeléshez szükséges. A felhasználók így csökkentik a hibás vizsgálatok és beavatkozások kockázatát. A készülék alkalmas továbbá látogatói karszalagok, koncertek, sportesemények, vidámparkok stb. nyomására.

Zebra ZD510 ipari tekercses címkenyomtatók

A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatásban szerzett tapasztalatai alapján a ZD510 ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel a felhasználóbarát felület és a megfizethetőség érdekében.

Csendes, megbízható működés és intuitív kialakítás teszi a ZD510 nyomtatót a legkülönbözőbb iparágakban a legmegfelelőbb címke nyomtatójává. A ZD51013-D0EB02FZ cikkszámú nyomtató, 12,7 mm (0,5 hüvelyk) belső tekercsátmérő konfigurációban kapható. A ZD510 nyomtató akár 0 mm széles és 0 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe illeszkedhet a Zebra firmware-nek köszönhetően. A 12,7 mm (0,5 hüvelyk) konfiguráció kompatibilis a 0 méteres festékszalag hosszúsággal. A hosszabb, nagyobb kiszerelésű festékszalagok támogatása miatt az állásidő csökken. A festékszalagok akár más tekercses címke nyomtatókkal is megoszthatók, hogy még nagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosítsanak.

Beépített interfészekkel kapcsolódhat

Maximálisan 4 port van beépítve: USB, Ethernet, WiFi, Bluetooth. A felhasználó által könnyedén telepíthető USB-port kábellel a ZD510 tekercses nyomtató. Egyszerűen, bármilyen környezetbe illeszthető. Az adatátvitel ezáltal egyszerűbb és gyorsabb lesz, a munkára és a nyomtatásra szánt idő rövidül.

Az interfész használatával több számítógéppel is képes kommunikálni az eszköz és nyomtatásokat fogadni. Hálózati használat esetén, távoli alkalmazások, programok is rendelkezésre állnak, ezáltal könnyebben irányíthatóak a napi munkafolyamatok is.

Címkenyomtató megfizethető áron, modern funkciókkal

A ZD510 címkenyomtató intelligens megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a címkézési műveletek termelékenységének javítását célozzák meg. Az eszköz fogyasztói ára és a használata is gazdaságos, a ZD510 nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.

Éles és kontrasztos, 300 dpi nyomtatás

A 300 dpi-s nyomtatási felbontással több felhasználási terület is alkalmazható. Akár 4 pontos betűméret is nyomtatható. A kiemelkedő képminőség lehetővé teszi a kis 2 dimenziós vonalkóddal vagy grafikákkal ellátott címkék nyomtatását, például logó, piktogram vagy ikon-ok.

Bár a Zebra gyártó saját kellékanyagaival optimális nyomtatást kínál az ZD510 eszközhöz, rögzített média-érzékelőjével lehetséges gyakorlatilag az összes gyártó bármilyen tekercses címkéjének nyomtatása 30,16 mm szélességig.

Kiemelkedő hőnyomtató

A Zebra ipari címkenyomtatók jól ismertek a tartósságukról, a gyors nyomtatási sebességről (51 mm/másodperc). Ezeket a hosszú élettartam és páratlan megbízhatóság jellemzi. A ZD51013-D0EB02FZ cikkszámú nyomtató, a már évtizedek óta bevált flat nyomatátviteli technológiát használja a címkék előállításához. A ZD510 épít a több 10 éves tapasztalatra és hagyományra, a legfejlettebb, legátfogóbb jellemzőkkel Zebra nyomtatósorozat kínálatában. A Zebra címke nyomtatók a legnagyobb ígénybevételhez igazodnak kis- és középvállalati körülmények között. Gyakorlatilag kiküszöbölik a nyomtatóhiba által okozott kiesési időt.

Zebra garancia szolgáltatások

Növelje a nyomtató rendelkezésre állási idejét, és csökkentse a termelésből kiesett időt, az előre nem tervezett javítási költségeket a Zebra® szolgáltatási szerződés kiválasztásával. A megállapodás biztosítja Önnek, hogy képzett Zebra technikusok nézik át nyomtatója gyári specifikációit és végzik a karbantartást, javítási munkákat. Költséghatékony megoldást jelent. Előre tervezhető kiadás és akár része is lehet az éves költségvetésének. A Zebra különböző kondíciók szerint kínál megoldásokat. Önnek csak választania kell, hogy melyik illeszkedik leginkább a költségvetéséhez és az üzleti igényeihez.

A címkenyomtató ZD51013-D0EB02FZ cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11ac), ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra ZD510” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a tekercses címkenyomtató kiválasztásához?
Olvassa el Címke nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Nyomtatási mód

Tekercs átmérő

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 158 590 Ft
  (1)
  ZD51013-D0EE00FZ
  3-5 munkanap

  Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Ethernet, ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)

 • 174 890 Ft
  (0)
  ZD51013-D0EB02FZ
  3-5 munkanap

  Zebra ZD510 karszalag nyomtató, healthcare, direct thermal, 12 dots/mm (300 dpi), print width (max.): 30 mm, speed (max.): 102 mm/s, USB, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi (802.11ac), ZPLII, XML, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, real time clock, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK)