0 értékelés
ZC11-0M0C000EM00
5+ munkanap
Standard garancia: 24 hónap

Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet interfész, mégnes kártyakódolás, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel

405 900 Ft
( Bruttó ár: 515 493 Ft)

3-5 munkanap

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
3,9
Kártyaadagoló mérete
100 kártya
Kártyatartó
100 kártya
Szín
Fehér

Interfész

Ethernet - Hálózati port
 
USB - Univerzális port
 

Garanciális adatok

Garancia
24 hónap
Garancia idő fej
24 hónap

Kártya paraméterek

Kártya vastagság
10-40 mil µ
Max. kártyaoldal/fszalag Fekete
2000 kártya
Max. kártyaoldal/fszalag YCMKO
200 kártya
Max. monokróm nyomtatási sebesség
700 kártya/óra
Max. színes nyomtatási sebesség
150 kártya/óra

Extra opció

Kifutós nyomtatás
 
Mágneskártya kódolás
 
Színes
 

Kijelző

Kijelző megjegyzés
Státusz visszajelző 3 színű LED
Kijelző típusa
Nem

Nyomtatási mód

Monokróm
 
Nyomtatási technológia
Festék szublimáció (színes), termál transzfer (egyszínű)

Zebra ZC100 - a legjobb egyoldalas kártya nyomtató

Függetlenül attól, hogy személyi igazolványokat nyomtat üzletének biztonsága érdekében, vagy vendég és tagsági kártyákat ügyfelei számára, az egyoldalas kártyanyomtatás fontos szerepet játszhat az Ön vállalkozásában. Ha olyan kártyanyomtatót szeretne, amely minimálisra csökkenti a működési hatékonyságra és a munkaerő termelékenységére gyakorolt ​​hatást - könnyen beállítható, könnyen kezelhető és könnyen használható kártyanyomtatót akkor a ZC100 a megfelelő választás.

A ZC100 plug-and-play, nincs szükség konfigurációra

A zseniális kártyaadagoló önállóan igazodik a kártya vastagságához. Az új illesztőprogram grafikus felhasználói felületet kínál, amely új szintre hozza az egyszerűséget a nyomtatási folyamat kezeléséhez és a nyomtatott kártyák megjelenéséhez. Bolondbiztosra tervezett festékszalag cserék, csak egyféleképpen lehet a szalagot beilleszteni a nyomtatóba a - és a szalagok intelligens chipjeiből adódóan biztos lehet benne, hogy a szalagokat mindig cserélik, mielőtt elfogyasztották őket, elkerülve a nyomtató leállását. A könnyű kártyaadagoló egyszerűsít, irányítja a felhasználókat a kártya behelyezésében a megfelelő helyre. A sok különböző nyelv támogatásával a ZC100 készen áll a világ bármely részén történő telepítésre.

Innovatív design, mindenhova illeszkedik az irodáktól az üzeletekig

A legvékonyabb profil és a legalacsonyabb tisztasági követelmények miatt a ZC100 gyakorlatilag bárhová illeszkedik, és nagyobb rugalmasságot biztosít a telepítéshez. A biztonsági funkciók lehetővé teszik az érzékeny adatokkal ellátott kártyák nyomtatását akár nyilvános helyeken, a nyomtató fedélzárától, amely megakadályozza a kártyatulajdonságok és nyomtatott kártyák lopását, a kormányzati titkosításig, hogy megvédje az adatokat. Az opcionális mágnescsík-kódoló és az érintkező nélküli jeladók integrációs készlete több kártya nyomtatási rugalmasságot biztosít. A nyomtatási sebesség akár 30% -kal gyorsabb, mint a Zebra elődje, a ZXP Series 1 kártyanyomtató, így a dolgozók kevesebb időt töltenek nyomtatással és több időt töltenek a fontosabb feladatokkal - és az ügyfelek is kevesebb időt töltenek a kártyák nyomtatására várva. A Print DNA pedig kiegészítõ nyomtatószoftvert kínál, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a kártya nyomtatását az alkalmazásokba, tervlapokba és támogatja a ZC100 kártyanyomtatóit.

Zebra ZC100 plasztik kártya nyomtató

A Zebra ZC100 egy thermal transzfer plasztik kártya nyomtató, amelyet kifejezetten a nagy biztonságú alkalmazásokhoz terveztek. Az iparág vezető Zebra terméke, 150-190 kártya / óra sebességű adatátviteli sebességgel lehetővé teszi, hogy több kártyát gyorsabban és még kiválóbb minőségben nyomtasson. A nyomtató felhasználó által beállítható nyomtatás minőségi módja lehetővé teszi a sebesség optimalizálását vagy a nyomtatási minőség élesítését. A Zebra ZC100 sorozatra a garancia a fizikai és mechanikai hibákra vonatkozik, a vásárlás dátumától számított 24 hónapig.

Eredeti Zebra kellékanyagok

A kártya-nyomtató kellékek kiválasztása kritikus, a plasztik kártya nyomtató kellékanyagok száma egy olyan tényező, amely befolyásolja a kártya nyomtatásának megbízhatóságát és következetességét valamint a nyomtatási minőséget. Az eredeti Zebra kellékanyagok szigorú minőséget biztosítanak a szabványokhoz. Anyagunk minden nyomtatási feladathoz konzisztens eredményt ad és minimálisra csökkenti a kritikus nyomtatóelemek kopását, ezáltal csökkentve az általános karbantartási költségek.
A Zebra PVC és kompozit PVC kártyái ISO-kompatibilisek. A Zebra kártyákat kínál a behatolás ellen, beágyazott hologramokkal, mágnes csíkokkal és intelligens zsetonokhoz - amelyek Zebra nyomtatón igény szerint kódolhatók - a maximális biztonság és a funkcionalitás érdekében. Válassza a Zebra kártya nyomtatók festékszalag portfólióját, vagy tervezzen egy egyedi egyedi kártyát amely a legjobban tükrözni az Ön márkanevét.

Zebra ZC100 - Minőség, megbízhatóság, rugalmasság és sebesség

A közszféra, az oktatás, a kiskereskedelem és a vendéglátóipar egyre nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra, a rugalmasságra és a folyamatosságra így nő a hatékonyság iránti kereslet. Kiemelkedő nyomtatási minőség + leggyorsabb nyomtatási sebesség. Készítsen tartós, hosszú ideig tartó, szabotázs-ellenálló kártyákat a legélesebb fotószerű képminőségben, amely bővelkedik gazdag, állandó színekkel és feltűnő módon éles felbontásban. Az iparágvezető Zebra gyártó ZC11-0M0C000EM00 termékének átviteli sebessége lehetővé teszi, hogy több kártyát nyomtasson gyorsabban - még a kétoldalas laminálással és kódolással is.

Értékes költségmegtakarítás, kevesebb hulladék

Garantálja a biztonságot és csökkenti a hamisítások valószínűségét, a legjobb a retranszfer kategóriában és kiemelkedő a lamináló technológiája - beleértve a holografikus képeket is. Tapasztalja meg a rendkívül alacsony kártyás költségeket a Zebra szabadalmaztatott hulladékmentes lamellás technológia felhasználásával. Csökkentse a hulladékot 50% -kal, és akár 30% -kal is növelheti a megtakarításainak költségeit a versenytársaihoz képest.

Exkluzív színes prediktív technológia

A Zebra exkluzív színes prediktív technológiája (CPT) kiváló, fotószerű képminőséget biztosít. Szabadalmaztatott képfeldolgozás algoritmusok alapján, a Zebra CPT folyamatosan ellenőrzi a nyomtatást és azonnal a nyomtatási beállításokat automatikusan a legmagasabb nyomtatási minőséghez igazítja.

A nyomtatók távoli felügyelete

A nyomtatóbeállítások és állapotok megjelenítése a hálózati nyomtatókon, és nagyszámú hálózati távoli nyomtatók kezelése bárhonnan a világból a Zebra opcionális PrintMonitor segítségével.

Zebra kártya tervező szoftver

A Zebra plasztik kártya nyomtatókhoz kapható többféle kártya tervező szoftver, melyek mindegyike könnyen megtanulható és egyszerűen kezelhető. Kiváló minőségű fotóazonosító kártyákat és más egyéb biztonsági kártyákat tervezhet és nyomtathat, egyszerű és fejlett funkciókkal, valamint támogatja az összes Zebra plasztik kártya nyomtatót. További információkért látogasson el a kártya nyomtató szoftver weboldalára.

A plaszti kártya nyomtató ZC11-0M0C000EM00 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet interfész, mégnes kártyakódolás, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel

Segítségre van szüksége a Plasztik kártya rendszerének a kiválasztásához?
Olvassa el Plasztik kártya nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
 • 282 000 Ft
  (1)
  ZC11-0000000EM00
  5+ munkanap

  Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB interfész, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel

 • 293 800 Ft
  (0)
  ZC11-0000Q00EM00
  5+ munkanap

  Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB interfész, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel, CardStudio szoftver, 200 kártya, festékszalag

 • 335 100 Ft
  (0)
  ZC11-000C000EM00
  5+ munkanap

  Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet interfész, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel

 • 335 100 Ft
  (0)
  ZC11-000W000EM00
  5+ munkanap

  Zebra ZC100 plasztik kártyanyomtató, egyoldalas nyomtatás, termál transzfer (4 szín), 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, Wi-Fi interfész, csomagban: USB kábel, tápegység, tápkábel

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra ZC100” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem