0 értékelés
MC32N0-RL4SCLE0A
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, forgatható fej, billentyűzet (48 gomb, alfanumerikus), kijelző, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 2GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor 2740mAh

346 173 Ft
( Bruttó ár: 439 640 Ft)

3-5 munkanap

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
2740 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
0.512 GByte
Billentyűzet leírása
48 gombos billentyűzet háttérvilágítással
Billentyűzet típus
Alfanumerikus
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
372 gramm
Fizikai billentyűk száma
48 gomb
Fizikai kiépítés
Forgó fejes
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
2 GByte
Memória bővítés
MicroSD kártyával 32 GB-ig bővíthető GByte
Processzor
OMAP 4 Dual Core 800 MHz
Wi-Fi leírása
802.11 a/b/g/n

Interfész

Bluetooth
 
USB 2.0
 
WiFi
 

Extra opció

Fizikai billentyűzet
 
Hűtőházban használható
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
3

Kijelző

Kijelző felbontás
320*320 pixel
Kijelző mérete
3 col
Kijelző szöveges leírása
Érintőképernyő, LCD-TFT 3"-os színes 64K, 320*320 pixel

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
3,05 cm
Max. olvasási távolság
518 cm
Optika típusa
SE965
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
LE

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows embedded compact 7.0
Windows
 

Symbol/Motorola MC3200 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Symbol/Motorola MC3200 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az MC3200 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows Embedded Compact 7.0 operációs rendszeren. Az MC3200 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az MC3200 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Symbol/Motorola MC3200 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, forgó fejes kialakításban.

A Symbol/Motorola biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a MC3200 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 2740 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a MC3200 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB, melynek teljesítménye 802.11 a/b/g/n sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802.11 a/b/g/n tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Symbol/Motorola MC3200 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (3 colos), IP54 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 372 gramm. Sok egyedülálló Symbol/Motorola-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A MC3200 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 3 colos, 320*320 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a MC3200 típus, MC32N0-RL4SCLE0A cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Symbol/Motorola gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 3 hónap garancia idő vonatkozik.

A MC3200 a következő generáció

Több magos OMAP 4 Dual Core 800 MHz processzorral akár 2 Flash memóriával és 0.512-os RAM memóriával érhető el, mellyel a MC3200 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Symbol/Motorola tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (372 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 3 colos, nagy pixel sűrűségű (320*320 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az MC3200 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 3,05 cm-től 518 cm távolságig.

A lézer intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Symbol/Motorola akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A MC32N0-RL4SCLE0A cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a MC3200 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A MC3200 készen áll a hidegre

Mivel a Symbol/Motorola gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Symbol/Motorola MC3200 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP54 külső borítással az MC3200 készen áll minden felhasználásra.
Az MC3200 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

Az adatgyűjtő MC32N0-RL4SCLE0A cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, forgatható fej, billentyűzet (48 gomb, alfanumerikus), kijelző, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 2GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor 2740mAh

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 275 727 Ft
  (0)
  MC32N0-GL3HCLE0A
  5+ munkanap

  Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, billentyűzet (38 gomb, numerikus), pisztolynyél, kijelző, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 2GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor, 5200mAh

 • 283 863 Ft
  (0)
  MC32N0-GL3HCHEIA
  5+ munkanap

  Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, billentyűzet (38 gomb, alfanumerikus), pisztolynyél, kijelző, Interactive Sensor, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 1GHz, RAM: 1 GB, Flash: 4GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor, 5200mAh

 • 283 863 Ft
  (0)
  MC32N0-SL3HCLE0A
  5+ munkanap

  Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, billentyűzet (38 gomb, shifted alpha), egyenes kialakítás, kijelző, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 2GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor, 5200mAh

 • 329 240 Ft
  (0)
  MC32N0-RL3SCLE0A
  5+ munkanap

  Symbol/Motorola MC3200 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, forgatható fej, billentyűzet (38 gomb, shifted alpha), kijelző, 7.6 cm (3), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot (max. 32GB), type, TI OMAP 4, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 2GB, Win Embedded Compact 7, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor 2740mAh

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Symbol/Motorola MC3200” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem