0 értékelés
MC330M-GL4HA2RW
3-5 munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra MC3300 adatgyűjtő, normál, pisztolynyél, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" display, 47 Key, High Capacity Battery, Android, 2GB RAM/16GB ROM, RW

293 400 Ft
( Bruttó ár: 372 618 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Fizikai billentyűzet
 
Hűtőházban használható
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
5200 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
2 GByte
Billentyűzet leírása
47 gombos billentyűzet háttérvilágítással
Billentyűzet típus
Alfanumerikus
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
505 gramm
Fizikai billentyűk száma
47 gomb
Fizikai kiépítés
Pisztoly
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
16 GByte
Memória bővítés
32 GByte
Processzor
Qualcomm 8056 1.8 GHz hexa-core 64 bit with power optimization
Wi-Fi leírása
802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w

Operációs rendszer

Android
 
Operációs rendszer
Android 7.x

Interfész

Bluetooth
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
3

Kijelző

Kijelző felbontás
480*800 pixel
Kijelző mérete
4,0 col
Kijelző szöveges leírása
4.0 inch capacitive; WVGA; color

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
8,1 cm
Max. olvasási távolság
518,16 cm
Optika típusa
SE965
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
LE

Kapcsolódó cikkek

Ismerje meg a Zebra MC3300 adatgyűjtőt

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra MC3300 mobil adatgyűjtő datasheet Zebra MC3300 mobil adatgyűjtő adatlap Zebra MC3330R mobil adatgyűjtő ismertető Zebra MC3390R mobil adatgyűjtő ismertető Zebra MC3300R mobil adatgyűjtő kiegészítők

Adatgyűjtő munkára tervezve, a négy jobb mint az egy

Kiskereskedelmi, raktározási és szállítási célokra készült, ezért ergonómiai és stabil teljesítményt nyújt. Azonnal észrevehető a HD érintőképernyő Gorilla glass kijelzővel, mely teljes 4" -os méretet biztosít a munkához és a navigációhoz. Az újratölthető akkumulátor működés közben cserélhető, így a felhasználók több váltás esetén is élvezhetik a teljes teljesítményt.

A Zebra MC3300 egy másik különlegessége, hogy négy különböző változatban kapható:

 1. A normál hordozható adatgyűjtő alkalmas a napi beolvasásra, normál távolságról
 2. A pisztoly nyeles verzió ideális a nagyobb mennyiségű vonalkódok és a nagy távolságú szkennelésekhez
 3. A forgatható 1D leolvasó fejjel szerelt modell kifizetődő, amikor a felhasználók különböző szögekből szkennelnek
 4. A 45°-os szkennerfej optimális egyensúlyt biztosít az ergonómia, a teljesítmény és a képernyő nézet között

Zebra MC3300 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra MC3300 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az MC3300 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Android 7.X operációs rendszeren. Az MC3300 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az MC3300 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra MC3300 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, pisztoly kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a MC3300 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 5200 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a MC3300 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, melynek teljesítménye 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/w tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra MC3300 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (4,0 colos), IP54 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 505 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A MC3300 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 4,0 colos, 480*800 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a MC3300 típus, MC330M-GL4HA2RW cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 3 hónap garancia idő vonatkozik.

A MC3300 a következő generáció

Több magos Qualcomm 8056 1.8 GHz hexa-core 64 bit with power optimization processzorral akár 16 Flash memóriával és 2-os RAM memóriával érhető el, mellyel a MC3300 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (505 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 4,0 colos, nagy pixel sűrűségű (480*800 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az MC3300 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 8,1 cm-től 518,16 cm távolságig.

A lézer intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A MC330M-GL4HA2RW cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a MC3300 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A MC3300 készen áll a hidegre

Mivel a Zebra gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Zebra MC3300 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP54 külső borítással az MC3300 készen áll minden felhasználásra.
Az MC3300 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

A Zebra gyártónak az operációs rendszer támogatottsága számít

Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között.
Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett. A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.

Az adatgyűjtő MC330M-GL4HA2RW cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra MC3300 adatgyűjtő, normál, pisztolynyél, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" display, 47 Key, High Capacity Battery, Android, 2GB RAM/16GB ROM, RW

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra MC3300” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 239 990 Ft 262 790 Ft
  (0)
  MC330M-RL3HA2RW
  3-5 munkanap

  Zebra MC3300 adatgyűjtő, normál, forgó fejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" display, 38 Key, High Capacity Battery, Android , 2GB RAM/16GB ROM, RW

 • 261 600 Ft
  (0)
  MC330M-RL2SA2RW
  Raktáron

  Zebra MC3300 vállalati adatgyűjtő, 1D, lézer, forgatható fej, billentyűzet (29 gomb, numerikus), Push to talk, 10.5 cm (4), Bluetooth, Wi-Fi, Micro SD-Slot (max. 32GB), Qualcomm 8056, 1.8 GHz, RAM: 2 GB, Flash: 16GB, OS: Android, IP-védettség: IP54, csomagban: akkumulátor, 2700 mAh, csuklópánt

 • 261 600 Ft
  (0)
  MC330M-RL2SG2RW
  Rendelésre

  Zebra MC3300 adatgyűjtő, normál, forgó fejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" display, 29 Key, Standard Capacity Battery, Android GMS , 2GB RAM/16GB ROM, RW

 • 261 600 Ft
  (0)
  MC330M-RL3SA2RW
  3-5 munkanap

  Zebra MC3300 adatgyűjtő, normál, forgó fejes, 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, 1D Laser SE96x, 4.0" display, 38 Key, Standard Capacity Battery, Android , 2GB RAM/16GB ROM, RW