Így növelheted meg mobileszközeid élettartamát

Az utóbbi évek technológiai vívmányai fokozatosan növelték a felhasználók elvárásait, és magasra tették a lécet a gyártók, valamint a kereskedők számára is. Ma már egyre nagyobb igény mutatkozik a munka innovatív megközelítésére, ezzel együtt pedig a megbízható és mobileszközökre is.

Rengeteg megoldással találkozhatunk a piacon, a skála pedig nem csak felhozatalban, hanem árban is rendkívül széles. A legtöbb esetben azonban akkor sem a legolcsóbb eszköz a legjobb döntés, ha spórolni szeretnénk. Hogy miért? Ebben a bejegyzésben fényt derítünk a titokra!

Fontos a kialakítás

A vállalati célokra használt eszközök magasabb szintű megbízhatóságot és egyszerűbb, gyorsabb használatot igényelnek a hétköznapi felhasználású eszközöknél. Ebbe beletartozik a masszív kialakítás is, mely nem csak a szoftveres és hardveres megoldásokat, de a külső kialakítást is érinti.

Nem csak ipari felhasználás esetén, de egy egyszerűbb bolti vagy raktári munkához is érdemes masszív, tartós kialakítású eszközt választanunk, hiszen a mindennapos felhasználás gyorsabb kopással, elhasználódással jár.

Arról nem is beszélve, hogy bármikor történhet baleset, elejthetjük, beüthetjük eszközünket, ami, ha nem rendelkezik megfelelő külső védelemmel, könnyen eltörhet, megrongálódhat, és akár javíthatatlanná is válhat.

Az ipari, üzleti felhasználásra tervezett PDA-k többségét a gyártók úgy alakították ki, hogy a mindennapos, aktív igénybevétel mellett is állják a sarat, és az esetleges balesetek után se kelljen, hogy a kiemelkedő szerviz- vagy csereköltségek miatt fájjon a fejünk.

A Zebra MC3300 például kifejezetten ipari felhasználásra tervezett készülék, melyet külső kialakítását és hardveres felépítését tekintve is komoly munkára és nagy igénybevételre terveztek.

Naprakész szoftver, problémamentes munka

Ahhoz, hogy mobileszközeinket minél tovább, effektíven használhassuk, fontos, hogy készülékeinket mindig naprakészen tarthassuk. A legtöbb, minőségi PDA esetében ezt az Android alapú operációs rendszer teszi lehetővé, és a gyorsan és egyszerűen frissíthető, specifikus alkalmazások használata.

Ma már rengeteg olyan applikáció közül választhatunk, melyek képesek az olyan, mindennapi feladatok ellátására, mint a vonalkódok beolvasása, vagy épp a raktári adminisztráció kezelése. Érdemes azonban ezek közül is megbízható, fizetős alternatívát választanunk, hiszen az ingyenes szoftverek gyakran kevés funkcióval rendelkeznek, lassabbak, és kevésbé megbízhatók.

Ha a megfelelő szoftveres megoldást keresi, webáruházunkban mind az adatkezeléshez, mind a nyomtatáshoz szükséges, megbízható klienseket megtalálhatja.

Megbízható gyártó, kisebb szervizköltségek

Sokak számára a megbízható gyártóktól származó eszközök első ránézésre drágának tűnhetnek, azonban érdemes a költségeket újraszámolnunk. Egy minőségi PDA valóban nem olcsó, azonban megvásárlása hosszú távú befektetés, mely egy jól működő cég esetében pár hónapon belül megtérülhet.

Az olcsóbb eszközök kevésbé strapabíró felépítésűek, ebből fakadóan pedig sérülékenyebbek is. Arról nem is beszélve, hogy sok esetben kevésbé hatékonyan frissíthetők. Éppen ezért egy kevésbé ismert gyártótól származó eszközért alapvetően több pénzt kell letennünk az asztalra, hosszabb távon mégis jóval kifizetődőbb befektetést jelent.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés