0 értékelés
CO5330-BK
Rendelésre
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic Cobalto, asztali vonalkódolvasó, Fekete, Multi-interfész

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Nem
Digimarc
Nem
DPM vonalkódolvasás
Nem
Felbontás
pixel
Leolvasási távolság
2 mm
Optikai kiépítés
SR
Technológia (optika)
OM

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
440 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Hatótávolság nyílt térben
0 méter
Kivitel
Asztali
Szín
Fekete

Garanciális adatok

Garancia
36 hónap
Garancia akkumulátorra
0 hónap

Extra opció

Green Spot
 

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

Alapanyag

Alapanyag tipus
Cobalto CO5300

Kompatibilitás

Windows
 

Kapcsolódó cikkek

2018 legjobb vonalkódolvasó eszközei POS vagy értékesítésipont vonalkódolvasó

Kapcsolódó dokumentumok

Datalogic Cobalto CO5300 vonalkód olvasó datasheet Datalogic Cobalto CO5300 vonalkód olvasó adatlap Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Datalogic Aladdin - Vonalkód olvasókhoz beállítást segítő szoftver Datalogic Quickscan Bluetooth párosítás Android/IOS PC Datalogic Cobalto CO5300 magyar nyelv beállítása

Datalogic Cobalto CO5300 vonalkód olvasó

A Datalogic Cobalto CO5300 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a Cobalto CO5300 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot Általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, omnidirekcionális irányfüggetlen) és nagy felbontással ( px) a Cobalto CO5300 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az Cobalto CO5300 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, Fekete színe, súlya amely 440 gramm és a kiegyensúlyozott, asztali forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic Cobalto CO5300 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az Cobalto CO5300 termékcsaládból a CO5330-BK cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a CO5330-BK egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic Cobalto CO5300 termékcsalád, CO5330-BK cikkszámú modell az 1 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A vonalkód olvasó CO5330-BK cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Cobalto, asztali vonalkódolvasó, Fekete, Multi-interfész

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Cobalto CO5300” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a POS rendszerének kiválasztásához?
Olvassa el Nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
A termékhez nem érhető el kiegészítő, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.