1 értékelés
QW2420-BKK1S
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic QuickScan Lite QW2400, 2D, imager, Green Spot, USB, IP42, szín: fekete, csomagban: kábel, állvány

3-5 munkanap

Extra opció

Állvány tartozék
 
EAS technológia
 
Green Spot
 

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
120 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Kivitel
Kézi
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
Wide VGA: 640 x 480 pixels pixel
Leolvasási távolság
30 mm
Optikai kiépítés
Imager
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36

Interfész

USB - Univerzális port
 
USB-Com csatlakozás
 
USB-HID csatlakozás
 

Datalogic QuickScan Lite QW2400 vonalkód olvasó

A Datalogic Datalogic QuickScan Lite QW2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a Datalogic QuickScan Lite QW2400 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (Wide VGA: 640 x 480 pixels px) a Datalogic QuickScan Lite QW2400 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az Datalogic QuickScan Lite QW2400 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 120 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic QuickScan Lite QW2400 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az Datalogic QuickScan Lite QW2400 termékcsaládból a QW2420-BKK1S cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a QW2420-BKK1S egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic Datalogic QuickScan Lite QW2400 termékcsalád, QW2420-BKK1S cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A vonalkód olvasó QW2420-BKK1S cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic QuickScan Lite QW2400, 2D, imager, Green Spot, USB, IP42, szín: fekete, csomagban: kábel, állvány


Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

Vásárlóink értékelései


  1. 4/5
    Pár fényesebbre laminált kóddal küzd kicsit, de jellemzően gyors és precíz. A mellékelt kis füzetből pillanatok alatt beállítottuk és azóta szorgalmasan dolgozik.

Értékelje a “Datalogic QuickScan Lite QW2400” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem