0 értékelés
3320g-4
5+ munkanap
Standard garancia: 24 hónap

Honeywell 3320g vonalkódolvasó, 2D, imager, multi-interfész (RS-232, KBW, USB), IP53, szín: szürke, csomagban: olvasófej

95 500 Ft
( Bruttó ár: 121 285 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Célkereszt
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
77 gramm
Felhasználói környezet
Ipari
Kivitel
Fix
Szín
Szürke

Vonalkód olvasás

Felbontás
838*640 pixel
Leolvasási távolság
435 mm
Optikai kiépítés
Imager
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
24

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 
USB-Com csatlakozás
 
USB-HID csatlakozás
 

Honeywell Vuquest 3320g vonalkód olvasó

A Honeywell Vuquest 3320g mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 24 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a Vuquest 3320g gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot ipari környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (838*640 px) a Vuquest 3320g gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az Vuquest 3320g könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, szürke színe, súlya amely 77 gramm és a kiegyensúlyozott, fix forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Honeywell Vuquest 3320g folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Honeywell a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az Vuquest 3320g termékcsaládból a 3320g-4 cikkszámú modell-t, akkor a Honeywell termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Honeywell kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a 3320g-4 egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Honeywell Vuquest 3320g termékcsalád, 3320g-4 cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A vonalkód olvasó 3320g-4 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Honeywell 3320g vonalkódolvasó, 2D, imager, multi-interfész (RS-232, KBW, USB), IP53, szín: szürke, csomagban: olvasófej

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Honeywell Vuquest 3320g” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem