0 értékelés
RS507-IM20000ENWR
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra RS507 gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, trigger modul nélkül, csomagban: akkumulátor, kompatibilis: WT40xx, WT41N0

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Célkereszt
 
EAS technológia
 
Hűtőházi környezet
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
166,3 gramm
Felhasználói környezet
Ipari
Kivitel
Gyűrű
Szín
Szürke

Vonalkód olvasás

Felbontás
WVGA 752x480 pixel pixel
Leolvasási távolság
62,4 mm
Optikai kiépítés
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
6

Kompatibilitás

Windows
 

Zebra RS507 vonalkód olvasó

A Zebra RS507 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 12 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a RS507 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot ipari környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (, area imager) és nagy felbontással (WVGA 752x480 pixel px) a RS507 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az RS507 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, szürke színe, súlya amely 166,3 gramm és a kiegyensúlyozott, gyűrű forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Zebra RS507 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Zebra a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az RS507 termékcsaládból a RS507-IM20000ENWR cikkszámú modell-t, akkor a Zebra termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Zebra kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a RS507-IM20000ENWR egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Zebra RS507 termékcsalád, RS507-IM20000ENWR cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

WiFi megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 0 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó RS507-IM20000ENWR cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra RS507 gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, trigger modul nélkül, csomagban: akkumulátor, kompatibilis: WT40xx, WT41N0

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • Egyedi áras
  (0)
  RS507-IM20000ENWR
  5+ munkanap

  Zebra RS507 gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, trigger modul nélkül, csomagban: akkumulátor, kompatibilis: WT40xx, WT41N0

 • Egyedi áras
  (0)
  RS507X-DL200000TWR
  5+ munkanap

  Zebra RS507x gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, szükséges kiegészítő: WT40N0 extra akkumulátorral, kompatibilis: WT40xx, WT41N0

 • Egyedi áras
  (0)
  RS507X-DL20000STWR
  5+ munkanap

  Zebra RS507x gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, Bluetooth, csomagban: akkumulátor

 • Egyedi áras
  (0)
  RS507X-IM200000TWR
  5+ munkanap

  Zebra RS507x gyűrű szkenner, 1D/2D vonalkód olvasás, Bluetooth, manuális trigger gomb, szükséges kiegészítő: WT4N0 vagy akkumulátor

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra RS507” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem