Csomagcímke nyomtatása gyorsan és egyszerűen

Az elmúlt időszakban egyre több vállalkozás állt át az online rendelések kiszolgálására, vagy vette fel szolgáltatásai közé a futárszolgálattal történő csomagküldést. Annak érdekében azonban, hogy ez a megoldás zavartalanul működjön, a cégeknek több dologra is szüksége van.

Először is az adott futárcéggel történő, közös munkához szükséges feltételek teljesítésére, mely például a GLS esetében a címkéző modulhoz való regisztráció megvásárlásával kezdődik. Ezek mellett pedig olyan, profi eszközökre is szükség lesz, melyek lehetővé teszik a küldemények napi szintű, akár tömeges címkézését is.

Most összegyűjtöttünk néhány alapvető dolgot, melyek segítenek abban, hogy a csomagok minden esetben gyorsan, hatékonyan, és a nem megfelelő címkézésből adódó problémákat elkerülve juthassanak el a vásárlókhoz, és mindenki elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Miért fontos a jó minőségű csomagcímke?

A rendelések kiszállítása során a megfelelő csomagcímkének legalább akkora a jelentősége, mint a biztonságos csomagolásnak. A sérült vagy rossz minőségben nyomtatott címzés ugyanis megakadályozhatja azt, hogy a küldemény időben célba érjen, ami nem csak kellemetlen perceket okozhat, de az esetek többségében a szállítással és a rendelés esetleges lemondásával járó deficitet is jelenti.

Fontos tehát, hogy a csomagcímkén szereplő adatok minden esetben jól olvashatók és pontosak legyenek, hiszen hibás címzésnek köszönhetően a küldemény általában nem ér célba. Ez pedig mind a feladó, mind a címzett, mind pedig a futár számára kellemetlen perceket okozhat.

A tökéletes csomagcímkén a címzett neve mellett szerepelnie kell a pontos címnek és irányítószámnak, lehetőség szerint pedig a címzett és feladó telefonszámának is. A GLS csomagcímkék ezek mellett egy speciális, egyedi azonosítót is tartalmaznak, melynek segítségével az áru a feladást követően egy online rendszeren belül nyomon követhető lesz.

Ha azt szeretnénk tehát, hogy csomagjaink mindig célba érjenek, megbízható címkézési megoldást kell választanunk. A megfelelő eredmény elérése érdekében pedig nem csak a minőségi alapanyag, de a tökéletes címkenyomtató használata is kiemelkedő jelentőséggel bír.

Miért szükséges a saját címkenyomtató használata egy vállalkozás számára?

Az elmúlt néhány hónap a webshopok és a futárszolgálattal történő csomagküldés felvirágozásának idejét hozta magával. Rengeteg olyan cég is áttért az online rendelések kiszállítására, akik korábban nem foglalkoztak ezzel, az új megoldások pedig sokszor kihívásokat támasztottak a szituációba frissen belecsöppenő cégek elé. Sokan ugyanis nem tudják, hogyan is vágjanak bele a csúszásoktól mentes, pontos kiszállítás folyamatába.

Ehhez először is szükség lesz a megfelelő futárcég kiválasztására, majd pedig a címkézéssel kapcsolatos feladatainkat kell átgondolnunk, és be kell szereznünk a munkavégzésehz szükséges, megfelelő minőségű eszközöket.

A GLS futárszolgálat Magyarország egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb csomagküldő cége. CsomagPontjaikon az eseti feladók küldeményeit saját csomagcímkével látják el, azonban a szolgáltatást rendszeresen igénybe vevő vállalkozásoknak már maguknak kell gondolkodniuk feladványaik címkézéséről. Ez a GLS saját címke kezelő moduljának használatával lehetséges, melynek segítségével egyesével, vagy akár tömegesen is készíthetünk egyedi azonosítóval ellátott csomagcímkét.

Ez fontos, hiszen egy vállalkozás esetében a rendelések kiszolgálása magával vonja a címkék tömeges nyomtatásának igényét. Ehhez pedig egyértelműen szükségünk lesz a modul használatára, valamint megfelelő eszközökre és alapanyagokra beszerzésére is.

Milyen eszközöket válasszunk, hogy a csomag biztosan célba érjen?

A legmegbízhatóbb megoldást a Zebra asztali címkenyomtatói jelentik. A Zebra ZD420t egyszerű, gyors és megbízható megoldást jelent a csomagcímkék napi szintű nyomtatására, akár kisebb, akár nagyobb mennyiségben is legyen rájuk szükségünk. Az USB vagy Bluetooth csatlakozással is használható készülék garantálja a tökéletes minőséget, és használatával minden esetben biztosak lehetünk abban, hogy az általunk kézbesített küldemény célba ér.

A tökéletes végeredményhez persze szükségünk lesz a megfelelő alapanyagokra is. Úgy, mint a kifogástalan minőségű 110 mm * 300 méteres Zebra festékszalagra, valamint a nyomtatásra leginkább alkalmas, 101,6*152,4 mm-es, strapabíró alapanyagból készült papír címkére.

Webáruházunkban minden olyan eszköz és kellék megtalálható, mely a kisebb vállalkozásoktól kezdve, egészen a nagy cégekig tökéletes, megbízható alternatívát kínál a csomagok folyamatos, egyesével vagy tömegesen történő címkézésére.

Cikk letöltése PDF formátumban

Kapcsolódó csomag ajánlatok

Csomagcímke nyomtatás

78 057 Ft
(Bruttó ár: 99 132 Ft)
VÁSÁRLÁS

Érdeklődés és árajánlatkérés