A korábbi modellek legjobb tulajdonságait egyesíti a Datalogic legújabb szkennere

A korábbi modellek legjobb tulajdonságait egyesíti a Datalogic legújabb szkennere

A kereskedelmi szektorban piacvezető vállalatok közt számon tartott Datalogic május elején rukkolt elő legújabb eszközével, a Magellan széria soron következő darabjával.

Az 1500i szkenner minden olyan jó tulajdonságot egyesít magában, melyekkel a sorozat korábbi darabjai, az 1000i, vagy a 9800i modellek rendelkeztek. Az új Magellan ezen készülékek képalkotási tulajdonságait innovatív tervezéssel ötvözi annak érdekében, hogy az egyik legerősebb prezentációs szkenner lehessen napjaink piacán.

Asztali és kézi megoldás egyben

A Magellan 1500i egyik legnagyobb előnye, hogy a legtöbb szkennerrel ellentétben egyszerre használható hordozható, valamint asztali leolvasóként is, ezáltal pedig a mobilitást igénylő feladatok megoldására sincs szükségünk külön hordozható terminál használatára. A túl nagy, vagy túl nehezen leolvasható árucikkek könnyedén szkennelhetővé válnak a kasszánál, ezáltal pedig rengeteg idő spórolható meg és fordítható produktív feladatok elvégzésére.

Az eszköz ráadásul automatikusan érzékeli a helyzetváltozást, és a Motionix technológiának köszönhetően azonnal reagál a mozgásra. Az érzékelés után aktiválja a kézi használatra alkalmas, LED-es leolvasót, így nincs szükség az asztali illetve mobil módok manuális kiválasztására sem, ami szintén leegyszerűsíti és felgyorsítja a Magellan 1500i-vel végzett munkafolyamatot.

Saját elődeinél is produktívabb

A Datalogic új szkennere egyaránt alkalmas 1D-s, valamint 2D-s vonalkódok bevitelére, és a korábban nehezen olvasható, fényes vagy tükröződő, esetleg sérült felületekről is zökkenőmentesen tudja leolvasni a vásárlás során szükséges információkat. A Magellan 1500i ezen felül a Digimarc vonalkódok szkennelésére is alkalmazható.

A Digimarc egy olyan, szabad szemmel nem látható kódfajtát jelent, mely a termékcsomagoláson több helyen is elhelyezhető, ilyen módon pedig a kasszásoknak a kódok leolvasásánál nem kell azzal törődniük, hogy megfelelően pozícionálják az olvasófej előtt az adott terméket.

Mindezen újítások és innovatív megoldások mellett a Magellan 1500i a leolvasási távolságot is megnöveli elődeihez képest, és immár akár 25 cm messziről is képesek lehetünk egy adott termék vonalkódjának hatékony bevitelére.

A Magellan 1500i használatával mindig gyorsan haladhat a sor a pénztárnál, hiszen a hagyományos vonalkód olvasókkal ellentétben a Datalogic új prezentációs szkennerével a termékek pozicionálására, valamint a LED-es olvasóhoz való közelségre is jóval kevesebb figyelmet kell fordítania a felhasználóknak.

Nem csak a kereskedelem terén hasznos 

A Datalogic legújabb fejlesztése a kis- és nagykereskedelem mellett minden olyan területen kiváló megoldást jelent, ahol a mindennapi munka gördülékeny menetéhez szükséges lehet a vonalkódok alkalmazása.

A Magallan 1500i gyakorlatilag bármilyen felületről hatékonyan képes leolvasni a kódokat, legyen szó akár nyomtatott címkékről, mobileszközön bemutatott QR-kódokról, vagy akár áttetsző, esetleg tükröződő felületekről. Az egyszerre asztali és kézi terminálként használható 1500i a logisztikai, rendezvényszervezéssel, vagy egyéb, széles körű szolgáltatásokkal foglalkozó cégek számára is megbízható és hatékony megoldást jelent a vonalkódos technológia integrálására és kezelésére. Minőségét pedig szavatolják a korábbi Datalogic termékek, melyek napjainkban szintúgy megállják a helyüket a piacon, mint bármelyik újabb, modernebb konstrukció.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés