A nehéz idők strapabíró eszközöket igényelnek

A nehéz idők strapabíró eszközöket igényelnek

Az elmúlt hetekben kialakult járványhelyzet a legtöbb üzlettől komoly alkalmazkodóképességet követel. Ha a jelenlegi szituációban a boltok szeretnének fennmaradni, az nem csak a munkafolyamatok és a mentalitás, de a munkaeszközök terén is nagy változásokat kell eszközölniük.

A pontos munkavégzés mellett egyre fontosabbá válik például a higiénia, a folyamatos takarítás és fertőtlenítés. Ez pedig a kevésbé jó minőségű eszközök esetében problémás feladat lehet. Most megmutatjuk, miét érdemes az egyszerűbb kialakítású, ámde masszív okoseszközök mellett dönteni!

Az egyszerű és strapabíró kialakítás előnyei

Akik nagyobb raktárakban, gyárakban dolgoznak, vagy épp olyan iparágakban, mint a vegyipar vagy az egészségügy, azok már nyilván tudják, mennyire fontos szempont lehet egy munkaeszköz megfelelő kialakítása. Az ilyen feladatok legtöbbje ugyanis olyan kütyüket igényel, melyek nem csak szoftveresen, de kialakításukat tekintve is alkalmasak a munka megfelelő elvégzésére.

Jelenlegi helyzetben is érdemes megfontolnunk, hogy olyan vonalkód olvasókat illetve mobil adatgyűjtőket szerezzünk be, melyek masszív és egyszerű kialakítása bírja a komolyabb igénybevételt és lehetővé teszi a folyamatos fertőtlenítést.

A raktári munka ugyanis ezekben a nehéz időkben sem állhat le, viszont dolgozóink és saját magunk egészségének érdekében is érdemes odafigyelni arra, hogy komolyan vegyük a higiéniával kapcsolatos szabályokat és előírásokat.

Az egyszerű külső kialakítás segít abban, hogy eszközeinket gyakrabban tisztíthassuk, a masszív, vízálló burkolat pedig nem engedi, hogy a napi, akár többszöri fertőtlenítés bármi kárt is tegyen a hardveres kialakításban.

Egyre fontosabb az online összekapcsoltság

Eszközeink fejlesztése már csak azért is fontos feladat, mert a munkafolyamatok egy része, ha csak ideiglenesen is, de a virtuális térbe szorul. Annak érdekében pedig, hogy ez ne okozzon fennakadást, fontos, hogy a raktárkezelésre és adminisztrációra használt szoftvereink jól működjenek. Ennek érdekében pedig eszközeinket is kompatibilissé kell tenni a rendszerrel.

Ez a modern okoseszközök esetében jóval kevesebb problémát jelent, hiszen legtöbbjük Android operációs rendszerrel működik, és könnyedén összekapcsolható szinte bármilyen raktár- és adatbázis-kezelő szoftverrel.

Míg korábban a folyamatos modernizáció során sok, elavult munkaeszköz mellett kitartott, most eljött az ideje annak, hogy ezektől végleg búcsút vegyenek. Az egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzés érdekében ugyanis mostantól kiemelten fontos szerepet kap a kompatibilitás.

Funkcionalitás mindenek előtt

Míg korábban a legfőbb cél a profit maximalizálása volt, most sok üzlet esetében a fennmaradás jelenti ugyanezt. Annak érdekében pedig, hogy a kereskedelmi tevékenység a válságos időszakban is fenntartható legyen, nem szabad, hogy felesleges időt vesztegessünk.

Ahogyan a mondás is tartja, az idő pénz. Időt pedig leginkább akkor spórolhatunk, ha megbízható, gyorsan és egyszerűen kezelhető eszközökkel dolgozunk. A modern mobil adatgyűjtők pedig épp ezt kínálják számunkra. Kezelésük nem bonyolultabb egy okostelefonénál, segítségükkel mégis rengeteg feladatot hatékonyan láthatunk el. A vonalkódok leolvasásától, a kommunikáción át, akár egészen a címkenyomtatásig is.

Összegezve tehát a fentebb leírtakat elmondhatjuk, hogy egy jó mobileszköz masszív kialakítású, egyszerűen kezelhető, és egyszerre több, fontos munkafolyamatot is elláthatunk vele. Könnyebb karbantartanunk, és szükség esetén a fertőtlenítése sem jelent problémát.

Éppen ezért az ilyen nehéz időszakban is biztosítja a gyors, hatékony, hibátlan, és nem utolsó sorban biztonságos munkavégzést!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés