Datalogic megoldások logisztikával és raktározással foglalkozó cégek számára

Datalogic megoldások logisztikával és raktározással foglalkozó cégek számára

A kereskedelmi lánc nélkülözhetetlen elemét képzik a raktárak és a kiszállítással foglalkozó vállalatok. Ahhoz, hogy munkájuk fennakadások nélkül, gördülékenyen működjön, minden esetben a legprofibb, legmodernebb megoldásokra van szükségük.

A Datalogic termékei tökéletes megoldást kínálnak mind a raktárakban, mind a szállítás során felmerülő, fontos feladatok ellátására, legyen szó akár a termékek nyilvántartásáról akár a munkavállalók gyors és hatékony kommunikációjáról.

Korszerű eszközökkel a gyorsabb és hatékonyabb adatrögzítésért

A raktározási és kiszállítási munka során a pontosság alapvető elvárást jelent. Így nem emglepő, hogy az ezzel foglalkozó cégeknek minden szempontból a legjobb és leginkább megbízható eszközökre van szükségük ahhoz, hogy munkájukat gördülékenyen, és hibáktól mentesen végezzék. A mindennapi feladatok megkönnyítésére a legtöbb raktár és logisztikai vállalat éppen ezért vonalkódos nyilvántartási rendszereket használ.

Ezen rendszerek üzemeltetéséhez a Datalogic modern és megbízható eszközök tárházát kínálja, a címkenyomtatóktól kezdve, egészen a hordozható számítógépekig.

Mindentudó mobil számítógépek a gyors és effektív munka érdekében

A Scorpio X4 és Falcon X4 névre hallgató mobilkompjúterek rendkívül könnyen kezelhetők és sokoldalúak. 1D és 2D vonalkódok szkennelésében gyakorlatilag verhetetlenek, hiszen nem csak gyorsabban és hatékonyabban dolgoznak, mint a legtöbb, hasonló kategóriában elérhető eszköz, de jóval nagyobb távolságról is képesek felismerni a beolvasásra szánt vonalkódokat.

A két hordozható számítógép azonban nem csupán az információk begyűjtésében kínál erős és megbízható alternatívát. A raktári és logisztikai munka során felmerülő kommunikációs feladatok lebonyolítására is kiválóan alkalmasak, hiszen beépített antennáiknak köszönhetően nem csupán az online, de az offline kommunikációra is alkalmazhatók.

Magas fokú kompatibilitás más eszközökkel

Falcon és Scorpio X4 modellek vásárlása esetén régebbi eszközeitől sem szükséges megválnia. A széria korábbi darabjaival az X4-es termékek ugyanúgy kompatibilisek, mint ahogyan más, Android operációs rendszerrel működő eszközökkel, vagy raktári szoftverekkel is használhatók.

Nem csak azok számára jelentenek tehát tökéletes választást, akik korábban vásárolt eszközeikkel szeretnék őket együtt használni a munka során, hanem azoknak is kiváló alternatívát kínálnak, akik az újabb, modernebb munkaeszközök világa felé szeretnének nyitni, és megbízható, minőségi mobilkompjúterekkel járulnának hozzá cégük produktivitásának növekedéséhez.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés