Cégünk újabb mérföldkőhöz ért - Zebra Solution Partnerek lettünk!

Cégünk újabb mérföldkőhöz ért - Zebra Solution Partnerek lettünk!

Ahogy azt már megszokhattátok tőlünk, az előző években mindig igyekszünk cégünk változásairól és alakulásáról pontos információkat adni. Ez most sincs másképpen, ugyanis az év vége illetve év eleje mindig izgalmas a számunkra. Egyeztetük beszállítóinkkal, mérlegeljük az éves teljesítményt és zárjuk a függő ügyeinket.

Kitartó munkánknak, folyamatos fejlesztéseinknek és nem utolsó sorban nektek köszönhetően 2019 végére ismét sikerült teljesítenünk a Zebra következő partneri státuszához szükséges feltételeket – Zebra Solution Partner -ek lettünk.

Cégünk fejlődése folyamatos, az egyre javuló termék értékesítésen kívül idén még inkább előtérbe helyezzük az egyedi megoldásokat az ügyfeleink részére. Így már nem csak kiváló Zebra termékeket vásárolhat versenyképes áron - akár raktárról - hanem a gyártó illetve mi általunk biztosított egyedi szoftveres megoldásokkal vagy extra garanciális szolgáltatásokkal is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Kezdésnek a gyártó egyedi megoldásairól (Solutions) bővebben a Zebra DNA ökoszisztéma szekciónál tájékozódhat.
A Zebra DNA genetikai kódnak három fajtája létezik, mindhárom az ipari szinten használt eszközök más-más csoportjára fókuszál. A Mobility DNA legfőbb feladata, hogy növelje napi szinten használt, hordozható eszközeink hatékonyságát. A Print DNA nyomtatóinkat készíti fel a vállalati szintű használat kihívásaira, a DataCapture DNA pedig az adatgyűjtőinket ruházza fel a hatékony munkavégzéshez szükséges, különleges képességekkel.

A különleges szolgáltatások biztosítják, hogy a nálunk vásárolt készülékek a lehető leghosszabb ideig szolgálják vállalkozását, és minden szempontból a legjobb teljesítményt nyújtsák a munka frontvonalán. A hardver vásárlásakor mindig figyelembe kell venni az esetleges leállásokat és extra kiadásokat. A eszközök cseréje költséges lehet, és a kisebb költségkerettel rendelkező cégek könnyen kifogyhatnak az éves előre tervezett keretből. A Zebra Garancia kiterjesztésekről bővebben ide kattitva tájékózódhat.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés