Vonalkód olvasók a Te cégednek, a Te pénztárcádhoz szabva

Vonalkód olvasók a Te cégednek, a Te pénztárcádhoz szabva

Ha a munkafolyamatot segítő eszközök beszerzésére kerül a sor, minden egyes vállalkozás igénye más és más. A nagy cégek esetében a gyorsaság, a hatékonyság, és a teherbírás, míg a kisvállalkozásoknál főként az élettartam és az egyszerű kezelhetőség lehetnek mérvadók.

A Zebra tervezői termékeik kialakítása során a legkisebb cégektől a legnagyobb vállalatokig mindenkire gondoltak.

Tökéletes megoldások kis- és középvállalkozások számára

Vonalkód olvasók terén a Zebra termékskálája széles körben elégíti ki azon ügyfelek igényeit, akik egy vagy több boltban, napi használatra keresnek megbízható szkennereket. Az asztali megoldások mellet választhatnak a hordozható, kézi eszközökből, és az egyszerű vonalkód olvasók mellett multifunkciós hordozható számítógépek formájában is beszerezhetik a számukra szükséges eszközt. Utóbbi változat legnagyobb előnye, hogy az egyszerű vonalkód szkennelés mellett kommunikációra, készletnyilvántartásra, illetve akár címkenyomtatásra is alkalmazhatók.

Legyen szó akár kézi, akár asztali megoldásról, rengeteg opció közül választhatunk. A DS2208 és a DS2278 modellek leginkább azok számára ajánlottak, akik az egyszerűségre és a megbízhatóságra törekszenek, míg a TC25 mobil adatgyűjtő széleskörűen képes a vonalkód leolvasás mellett minden munka terén felmerülő, egyéb igényt is hatékonyan kielégíteni.

A nagyvállalatok igényeihez is hatékonyan igazodó termékskála

A Zebra szkennerei közt nem csupán a kiskereskedelmi egységekben és kisebb raktárakban alkalmazható eszközök találhatók meg, de olyan, nagyteljesítményű leolvasók is, melyeket ipari munka, nagy kihasználtság, és nagy raktári igénybevétel esetén is hatékonyan működtethetők. Ezen eszközökben megegyezik, hogy mind formatervezésüket, mind műszaki kialakításukat tekintve rendkívül strapabíró módon lettek kialakítva, és rendkívül gyors adatfeldolgozási sebességgel működnek.

A korábban említett TC25 kialakításának köszönhetően a folyamatos igénybevételnek is megfelel, a TC 52-es terminál pedig masszív kivitelezésének köszönhetően a környezeti hatásoknak, esetleges sérüléseknek is hatékonyan képes ellenállni.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés