A vásárlás és a raktározás megkönnyítése a cél Norvégiában

A vásárlás és a raktározás megkönnyítése a cél Norvégiában

A NorgesGruppen nevű élelmiszer-üzletlánc, csakúgy, mint a legtöbb, hasonló üzletágban utazó vállalat naponta rengeteg vevőt szolgál ki. Ráadásul nem csak saját üzleteiket kell ellátniuk áruval, de olyan, nagy üzletláncoknak is szállítanak, mint a Spar, vagy a Jacobs. Így a norvég cég számára különösen fontos, hogy gyors és hatékony munkát végezzen. Korábban használt rendszerük azonban ezt kevésbé tette lehetővé.

Manuális adminisztráció helyett digitális eszközök

A NorgesGruppen az elmúlt években raktárkészletét manuális adminisztráció, és különféle webes applikációk segítségével kezelte, ami amellett, hogy elavult volt és képes volt rendkívül lassítani a munkafolyamatot, rengeteg potenciális hibalehetőséget is magában hordozott. A webes felületek ráadásul csak online állapotban működőképesek, ami internet hiányában gyakran jelentett problémát és lényeges időkiesést a dolgozóknak.

A vállalat vezetősége idén úgy döntött, megújítják raktározási és adminisztrációs rendszerüket, és a Zebra mobileszközeinek használatával lépnek át digitális korba, kihasználva a modern eszközök által kínált, új lehetőségeket.

A váltás több lépésben zajlott, első lépcsőfokként a cég az online alkalmazásokat egy iOS rendszeren futó applikációra cserélte, mely a raktárkészlet monitorozására, a kiszállítások kezelésére, és minden egyéb, alapvető feladat ellátására egyaránt képes. A saját fejlesztésű szoftvert úgy alakították ki, hogy tökéletesen összehangolható legyen a Zebra mobileszközeivel, beleértve a beépített vonalkód szkennerrel és kamerával ellátott TC51 és TC56 hordozható számítógépeket.

Ugrásszerű teljesítményjavulás

Az új rendszernek köszönhetően a NorgesGruppen üzleteiben ugrásszerűen megnőtt a dolgozók produktivitása. Ez nem is csoda, hiszen az applikáció, valamint TC51 és TC56 számítógépek használata alapjaiban reformálta meg az üzletlánc működését.

„Teljes mértékben elégedettek vagyunk a Zebra Touch szériával, hiszen vonalkód olvasás terén verhetetlen, ráadásul felhasználóbarát, és szinte elnyűhetetlen.” – mondta Pal H. Homborg, a vállalat üzleti menedzsere, aki azt is hozzátette, hogy az a Zebra eszközeire történő váltás a vártnál is nagyobb sikert hozott a NorgesGruppen üzleteinek életébe.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés