RFID nyomtató és olvasó kínálatunk

RFID nyomtató és olvasó kínálatunk

Függetlenül attól, hogy Ön kiskereskedő, forgalmazó vagy gyártó, a termékei állandó mozgásban vannak bizonyos időközönként. A szabványos RFID olvasók a raktár vagy az eladótér polcain "pihenő" leltárt és termékkínálatot könnyedén leolvashatják. De akkor is nyomon kell követnie a tételeket, amikor mozgásban vannak, a létesítményen belül és azon kívül.

A fejlett RFID megoldások egy további intelligens üzleti réteget biztosítanak, amely lehetővé teszi, hogy szigorúbban kezelje a készletét, hogy megakadályozza a hibás értékesítést, a lopást és a nem tervezett leállásokat az üzemi területen. A Fixen rögzített RFID olvasók az Ön létesítményének minden területére megfelelő választás lehet, akár a főépület belépési és kilépési pontján, ide értve a fogadó és rakodó dokkokat, a belső áthaladási pontokat, például a kiskereskedelemben, a raktárban és a hajózási területeket az elosztóközpontban. Nyomon követheti eszközeit a telephelyén azzal, hogy a következő szintre fejleszti vállalkozását az RFID Fix olvasókkal és nyomtatókkal.

Az RFID-megoldások valós idejű eszköz-láthatóságot biztosítanak a műveletek egyszerűsítéséhez, az eszközök kihasználtságának maximalizálásához és a hibakezeléshez kapcsolódó eszközökkel kapcsolatos adatokhoz.

Tekintse meg kínálatunkban az alábbi RFID nyomtatókat és olvasókat, ezekkel a nyomtatókkal akár kis méretű logókat, címkéket, raklapcímkéket hozhat létre. Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, hogy megtudja, mi a megfelelő megoldás az Ön számára!

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés