0 értékelés
QN2-AU1AEM10-00
Rendelésre
Standard garancia: 12 hónap

Zebra QLn220 (DT) mobil címkenyomtató, USB, RS232

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor tartozék
 
RTC - Real time clock
 
Folyamatos kellékanyag
 
Hűtőházi használat
 
NFC technológia
 

Tekercs átmérő

Címke belső átmérő 19 mm
 

Nyomtatási mód

Direkt termál nyomtatás
 
Fej típusa
Flat
Felbontás
203 dpi
Médiaszenzor
Rögzített
Reflektív
 
Transzmisszív
 

Garanciális adatok

Garancia
12 hónap
Garancia akkumulátorra
3 hónap
Garancia nyomtatófej
6 hónap

Kompatibilitás

IOS és macOS
 
LinkOS
 
Windows
 

Kijelző

Kijelző leírás
240*128 pixel grafikus LCD kijelző
Kijelző típusa
Grafikus

Címke paraméterek

Max. címke magasság
813 mm
Max. címke szélesség
55,4 mm
Max. címke vastagság
0,1397 µ
Max. nyomtatási hosszúság
813 mm
Max. nyomtatási sebesség
102 mm/sec
Max. nyomtatási szélesség
48 mm
Min. címke magasság
12,7 mm
Min. címke szélesség
16 mm
Min. címke vastagság
0,0584 µ
Napi nyomtatási mennyiség
1000 db

Méret

Nyomtató magassága
70 mm
Nyomtató mélysége
165 mm
Nyomtató szélessége
89 mm

Interfész

RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

Festékszalag paraméterek

Szalag rendezés
Nem
Tekercsátmérő
55,9 mm
Tekercselés
Nem

Egyéb tulajdonságok

Szín
Fekete

Kapcsolódó cikkek

A mobilnyomtatás előnyei a raktárban Zebra mobil nyomtató akkumulátorral kapcsolatos kérdések

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra QLN220 vonalkód nyomtató datasheet Zebra Designer címke tervező szoftver v2.5 Zebra QLN220 vonalkód nyomtató adatlap

Zebra QLN220 mobil tekercses címkenyomtatók

A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatásban szerzett tapasztalatai alapján a QLN220 mobil nyomtatóval új követelményeket állított fel a felhasználóbarát felület és a megfizethetőség érdekében.

Csendes, megbízható működés és intuitív kialakítás teszi a QLN220 nyomtatót a legkülönbözőbb iparágakban a legmegfelelőbb címke nyomtatójává. A QN2-AU1AEM10-00 cikkszámú nyomtató, 12,7 mm (0,5 hüvelyk) belső tekercsátmérő konfigurációban kapható. A QLN220 nyomtató akár 0 mm széles és 0 méter hosszú festékszalagot is támogat, és akár a már kialakított nyomtatási környezetbe illeszkedhet a Zebra firmware-nek köszönhetően. A 12,7 mm (0,5 hüvelyk) konfiguráció kompatibilis a 0 méteres festékszalag hosszúsággal. A hosszabb, nagyobb kiszerelésű festékszalagok támogatása miatt az állásidő csökken. A festékszalagok akár más tekercses címke nyomtatókkal is megoszthatók, hogy még nagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot biztosítsanak.

Beépített interfészekkel kapcsolódhat

Maximálisan 2 port van beépítve: USB, soros (RS232). A felhasználó által könnyedén telepíthető USB-port kábellel a QLN220 tekercses nyomtató. Egyszerűen, bármilyen környezetbe illeszthető. Az adatátvitel ezáltal egyszerűbb és gyorsabb lesz, a munkára és a nyomtatásra szánt idő rövidül.

Az interfész használatával több számítógéppel is képes kommunikálni az eszköz és nyomtatásokat fogadni. Hálózati használat esetén, távoli alkalmazások, programok is rendelkezésre állnak, ezáltal könnyebben irányíthatóak a napi munkafolyamatok is.

Címkenyomtató megfizethető áron, modern funkciókkal

A QLN220 címkenyomtató intelligens megoldást jelent a kis- és középvállalkozások számára, amelyek a címkézési műveletek termelékenységének javítását célozzák meg. Az eszköz fogyasztói ára és a használata is gazdaságos, a QLN220 nyomtató nagyszerű választás azok számára, akik a tekercses termál címkék nyomtatását szeretnék bevezetni, illetve azok számára, akik a drágább tintasugaras vagy lézeres címkézési módszerekről szeretnének áttérni.

Éles és kontrasztos, 203 dpi nyomtatás

A 203 dpi-s nyomtatási felbontással több felhasználási terület is alkalmazható. Akár 4 pontos betűméret is nyomtatható. A kiemelkedő képminőség lehetővé teszi a kis 2 dimenziós vonalkóddal vagy grafikákkal ellátott címkék nyomtatását, például logó, piktogram vagy ikon-ok.

Bár a Zebra gyártó saját kellékanyagaival optimális nyomtatást kínál az QLN220 eszközhöz, rögzített média-érzékelőjével lehetséges gyakorlatilag az összes gyártó bármilyen tekercses címkéjének nyomtatása 48 mm szélességig.

Kiemelkedő hőnyomtató

A Zebra mobil címkenyomtatók jól ismertek a tartósságukról, a gyors nyomtatási sebességről (102 mm/másodperc). Ezeket a hosszú élettartam és páratlan megbízhatóság jellemzi. A QN2-AU1AEM10-00 cikkszámú nyomtató, a már évtizedek óta bevált flat nyomatátviteli technológiát használja a címkék előállításához. A QLN220 épít a több 10 éves tapasztalatra és hagyományra, a legfejlettebb, legátfogóbb jellemzőkkel Zebra nyomtatósorozat kínálatában. A Zebra címke nyomtatók a legnagyobb ígénybevételhez igazodnak kis- és középvállalati körülmények között. Gyakorlatilag kiküszöbölik a nyomtatóhiba által okozott kiesési időt.

Zebra garancia szolgáltatások

Növelje a nyomtató rendelkezésre állási idejét, és csökkentse a termelésből kiesett időt, az előre nem tervezett javítási költségeket a Zebra® szolgáltatási szerződés kiválasztásával. A megállapodás biztosítja Önnek, hogy képzett Zebra technikusok nézik át nyomtatója gyári specifikációit és végzik a karbantartást, javítási munkákat. Költséghatékony megoldást jelent. Előre tervezhető kiadás és akár része is lehet az éves költségvetésének. A Zebra különböző kondíciók szerint kínál megoldásokat. Önnek csak választania kell, hogy melyik illeszkedik leginkább a költségvetéséhez és az üzleti igényeihez.

A címkenyomtató QN2-AU1AEM10-00 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra QLn220 (DT) mobil címkenyomtató, USB, RS232

Zebra QLN220 gyors és hatékony munkavégzés

Az általunk forgalmazott eszközök egyik legnagyobb erénye a gyorsaság. Az Zebra QLN220 blokk nyomtató sebessége lehetővé teszi azt, hogy végre soha többé ne álljon egyetlen nyugta miatt hatalmas sor az ön üzletében sem! Zebra QLN220 segítségével bármelyik vállalkozás magasabb szintre emelheti szolgáltatásai minőségét és az üzleti értékesítés folyamatát. Gyors nyomtatási sebességük, magas megbízhatóságuk és a gazdaságos működésük együttes erővel garantálja a zavartalan munkát és járul hozzá a produktivitás növeléséhez.

Zebra technológia, a magas fokú kompatibilitásért

Ha Zebra blokk nyomtatóink közül választ, többé az operációs rendszer kompatibilitási problémái miatt sem kell aggódnia! A webáruházunkban kapható eszközök a Windows, valamint az Android rendszerrel üzemelő POS-rendszerekkel egyaránt gond nélkül használhatók.

Az Zebra QLN220 blokk nyomtató olyan eszköz, mely elengedhetetlen kiskereskedelmi és speciális üzletek, vendéglátóhelyek, valamint élelmiszerboltok számára. Éppen ezért mindig érdemes belőle a piacon fellelhető, legjobb minőséget választani. Termékportfoliónkban éppen ezért kizárólag a legmegbízhatóbb Zebra eszközöket találhatja meg!

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra QLN220” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Betöltés
×

Nyomtatási mód

Tekercs átmérő

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció