0 értékelés
Z91-A00C0000EM00
Rendelésre
Standard garancia: 24 hónap

Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, egyoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, smart kártya író, kártya adagolás (max. 150 kártya), RFID (író), csomagban: tápkábel (EU, UK)

783 500 Ft
( Bruttó ár: 995 045 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Chipkártya kódolás
 
Kifutós nyomtatás
 
Színes
 
UHF RFID kódolás
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
12,5
Kártyaadagoló mérete
150 kártya
Kártyatartó
100 kártya
Szín
Szürke/fekete

Interfész

Ethernet - Hálózati port
 
USB - Univerzális port
 

Garanciális adatok

Garancia
24 hónap
Garancia idő fej
24 hónap

Kártya paraméterek

Kártya vastagság
30-40 µ
Max. kártyaoldal/fszalag Fekete
2500 kártya
Max. kártyaoldal/fszalag YCMKO
625 kártya
Max. monokróm nyomtatási sebesség
190 kártya/óra
Max. nyomtatási sebesség kétoldalas
kártya/óra
Max. színes nyomtatási sebesség
190 kártya/óra

Kijelző

Kijelző megjegyzés
21 karakter/sor, 6 soros LCD kijelző, nyomtató állapotok és hibaüzenetek kijelzése
Kijelző típusa
LCD

Nyomtatási mód

Monokróm
 
Nyomtatási technológia
Retranszfer

Kapcsolódó cikkek

RFID nyomtató és olvasó kínálatunk

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató datasheet Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató adatlap

Zebra ZXP Series 9 plasztik kártya nyomtató

A Zebra ZXP Series 9 egy thermal transzfer plasztik kártya nyomtató, amelyet kifejezetten a nagy biztonságú alkalmazásokhoz terveztek. Az iparág vezető Zebra terméke, 150-190 kártya / óra sebességű adatátviteli sebességgel lehetővé teszi, hogy több kártyát gyorsabban és még kiválóbb minőségben nyomtasson. A nyomtató felhasználó által beállítható nyomtatás minőségi módja lehetővé teszi a sebesség optimalizálását vagy a nyomtatási minőség élesítését. A Zebra ZXP Series 9 sorozatra a garancia a fizikai és mechanikai hibákra vonatkozik, a vásárlás dátumától számított 24 hónapig.

Eredeti Zebra kellékanyagok

A kártya-nyomtató kellékek kiválasztása kritikus, a plasztik kártya nyomtató kellékanyagok száma egy olyan tényező, amely befolyásolja a kártya nyomtatásának megbízhatóságát és következetességét valamint a nyomtatási minőséget. Az eredeti Zebra kellékanyagok szigorú minőséget biztosítanak a szabványokhoz. Anyagunk minden nyomtatási feladathoz konzisztens eredményt ad és minimálisra csökkenti a kritikus nyomtatóelemek kopását, ezáltal csökkentve az általános karbantartási költségek.
A Zebra PVC és kompozit PVC kártyái ISO-kompatibilisek. A Zebra kártyákat kínál a behatolás ellen, beágyazott hologramokkal, mágnes csíkokkal és intelligens zsetonokhoz - amelyek Zebra nyomtatón igény szerint kódolhatók - a maximális biztonság és a funkcionalitás érdekében. Válassza a Zebra kártya nyomtatók festékszalag portfólióját, vagy tervezzen egy egyedi egyedi kártyát amely a legjobban tükrözni az Ön márkanevét.

Zebra ZXP Series 9 - Minőség, megbízhatóság, rugalmasság és sebesség

A közszféra, az oktatás, a kiskereskedelem és a vendéglátóipar egyre nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra, a rugalmasságra és a folyamatosságra így nő a hatékonyság iránti kereslet. Kiemelkedő nyomtatási minőség + leggyorsabb nyomtatási sebesség. Készítsen tartós, hosszú ideig tartó, szabotázs-ellenálló kártyákat a legélesebb fotószerű képminőségben, amely bővelkedik gazdag, állandó színekkel és feltűnő módon éles felbontásban. Az iparágvezető Zebra gyártó Z91-A00C0000EM00 termékének átviteli sebessége lehetővé teszi, hogy több kártyát nyomtasson gyorsabban - még a kétoldalas laminálással és kódolással is.

Értékes költségmegtakarítás, kevesebb hulladék

Garantálja a biztonságot és csökkenti a hamisítások valószínűségét, a legjobb a retranszfer kategóriában és kiemelkedő a lamináló technológiája - beleértve a holografikus képeket is. Tapasztalja meg a rendkívül alacsony kártyás költségeket a Zebra szabadalmaztatott hulladékmentes lamellás technológia felhasználásával. Csökkentse a hulladékot 50% -kal, és akár 30% -kal is növelheti a megtakarításainak költségeit a versenytársaihoz képest.

Exkluzív színes prediktív technológia

A Zebra exkluzív színes prediktív technológiája (CPT) kiváló, fotószerű képminőséget biztosít. Szabadalmaztatott képfeldolgozás algoritmusok alapján, a Zebra CPT folyamatosan ellenőrzi a nyomtatást és azonnal a nyomtatási beállításokat automatikusan a legmagasabb nyomtatási minőséghez igazítja.

Tartsa a nyomtatóhoz és már nyomtat is

Csökkentse a nyomtató leállási idejét a Near Field Communication (NFC) technológia és QR kódok segítségével, amelyek azonnali hozzáférést biztosítanak a nyomtatóhoz információ és a beállításokhoz. A helyszíni útmutatás beszerzése és hibaelhárítási tippek a dedikált webes támogatási oldalon és webes indító funkciókat, ideértve az online súgót, a videókat.

A nyomtatók távoli felügyelete

A nyomtatóbeállítások és állapotok megjelenítése a hálózati nyomtatókon, és nagyszámú hálózati távoli nyomtatók kezelése bárhonnan a világból a Zebra opcionális PrintMonitor segítségével.

Kiegészítés az új biztonsági funkcióktól

Csökkentse a hamisított kártyák és az illetéktelen nyomtatók használatának valószínűségét a nyomtató-képes biztonsági funkciókkal. Tervezzen a kártyához még nagyobb biztonságot és előzze meg a hamis gyártásokat egyedi Zebra kellékekkel, például speciális holografikus laminálással.

Zebra kártya tervező szoftver

A Zebra plasztik kártya nyomtatókhoz kapható többféle kártya tervező szoftver, melyek mindegyike könnyen megtanulható és egyszerűen kezelhető. Kiváló minőségű fotóazonosító kártyákat és más egyéb biztonsági kártyákat tervezhet és nyomtathat, egyszerű és fejlett funkciókkal, valamint támogatja az összes Zebra plasztik kártya nyomtatót. További információkért látogasson el a kártya nyomtató szoftver weboldalára.

A plaszti kártya nyomtató Z91-A00C0000EM00 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, egyoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, smart kártya író, kártya adagolás (max. 150 kártya), RFID (író), csomagban: tápkábel (EU, UK)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra ZXP Series 9” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a Plasztik kártya rendszerének a kiválasztásához?
Olvassa el Plasztik kártya nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
 • 600 100 Ft
  (0)
  Z91-000C0000EM00
  Rendelésre

  Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, egyoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, kártya adagolás (max. 150 kártya), csomagban: tápkábel (EU, UK)

 • 711 300 Ft
  (0)
  Z91-0M0C0000EM00
  Rendelésre

  Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, egyoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, mágnes csík kódolás, kártya adagolás (max. 150 kártya), csomagban: tápkábel (EU, UK)

 • 783 500 Ft
  (0)
  Z91-A00C0000EM00
  Rendelésre

  Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, egyoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra, USB, Ethernet, smart kártya író, kártya adagolás (max. 150 kártya), RFID (író), csomagban: tápkábel (EU, UK)

 • 798 600 Ft
  (0)
  Z92-000C0000EM00
  Rendelésre

  Zebra ZXP Series 9 kártya nyomtató, kétoldalas kártya nyomtatás, retranszfer nyomtatás (4-szín, monochrome), felbontás: 12 dots/mm (300 dpi), max nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra, USB, Ethernet, kártya adagolás (max. 150 kártya), csomagban: tápkábel (EU, UK)

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem