0 értékelés
944250021
3-5 munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Datalogic Memor X3 vállalati adatgyűjtő, batch, 2D, imager (Area Imager, illumination: fehér), billentyűzet (25 gomb, numerikus), Green Spot, érintőkijelző, 6,1cm (2,4), USB (micro-USB), RS-232, Micro SD-Slot, 240x320 pixel, type, Marvell PXA310, 624 MHz, RAM: 128 MB, Flash: 512 MB, Win CE 6.0 Core, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, kommunikációs dokkoló/töltő, akkumulátor, 1430mAh

95 490 Ft
( Bruttó ár: 121 272 Ft)

3-5 munkanap

Datalogic Memor X3 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Datalogic Memor X3 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az Memor X3 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows CE 6.0 CORE operációs rendszeren. Az Memor X3 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az Memor X3 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Datalogic Memor X3 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, egyenes kialakításban.

A Datalogic biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a Memor X3 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 1430 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a Memor X3 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton USB-MICRO, melynek teljesítménye sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Datalogic Memor X3 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (2,4 colos), IP54 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 233 gramm. Sok egyedülálló Datalogic-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A Memor X3 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 2,4 colos, 320*240 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a Memor X3 típus, 944250021 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Datalogic gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 3 hónap garancia idő vonatkozik.

A Memor X3 a következő generáció

Több magos Xscale PXA310 624 MHz  processzorral akár 512 MB Flash memóriával és 128 MB-os RAM memóriával érhető el, mellyel a Memor X3 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Datalogic tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (233 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 2,4 colos, nagy pixel sűrűségű (320*240 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint USB-MICRO, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az Memor X3 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 3,8 cm-től 61 cm távolságig.

A linear imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Datalogic akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A 944250021 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a Memor X3 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az adatgyűjtő 944250021 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Memor X3 vállalati adatgyűjtő, batch, 2D, imager (Area Imager, illumination: fehér), billentyűzet (25 gomb, numerikus), Green Spot, érintőkijelző, 6,1cm (2,4), USB (micro-USB), RS-232, Micro SD-Slot, 240x320 pixel, type, Marvell PXA310, 624 MHz, RAM: 128 MB, Flash: 512 MB, Win CE 6.0 Core, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, kommunikációs dokkoló/töltő, akkumulátor, 1430mAh

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Memor X3” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 95 490 Ft
  (0)
  944250021
  3-5 munkanap

  Datalogic Memor X3 vállalati adatgyűjtő, batch, 2D, imager (Area Imager, illumination: fehér), billentyűzet (25 gomb, numerikus), Green Spot, érintőkijelző, 6,1cm (2,4), USB (micro-USB), RS-232, Micro SD-Slot, 240x320 pixel, type, Marvell PXA310, 624 MHz, RAM: 128 MB, Flash: 512 MB, Win CE 6.0 Core, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, kommunikációs dokkoló/töltő, akkumulátor, 1430mAh

 • 124 290 Ft
  (0)
  944250022
  3-5 munkanap

  Datalogic Memor X3 vállalati adatgyűjtő, 2D, imager (Area Imager, illumination: fehér), billentyűzet (25 gomb, numerikus), Green Spot, érintőkijelző, 6,1cm (2,4), USB (micro-USB), RS-232, Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Micro SD-Slot, 240x320 pixel, type, Marvell PXA310, 806MHz, RAM: 256 MB, Flash: 512 MB, Win CE 6.0 Pro., IP54, csomagban: tápegység, kommunikációs dokkoló/töltő, akkumulátor 1430mAh

 • 125 390 Ft
  (0)
  944250011
  3-5 munkanap

  Datalogic Memor X3 vállalati adatgyűjtő, batch, 2D, imager (Area Imager, illumination: fehér), billentyűzet (25 gomb, numerikus), Green Spot, érintőkijelző, 6,1cm (2,4), USB (micro-USB), RS-232, Micro SD-Slot, 240x320 pixel, type, Marvell PXA310, 624 MHz, RAM: 128 MB, Flash: 512 MB, Win CE 6.0 Core, IP54, csomagban: kábel (USB), tápegység, akkumulátor 1430mAh

 • 167 690 Ft
  (0)
  944250006
  3-5 munkanap

  Datalogic Memor X3 adatgyűjtő, 1D&2D Area Imager KIT: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, Érintőképernyő, 256 MB RAM/512 MB Flash, 806 MHz processzor, 25 nyomógomb, Green Spot, Microsoft Windows CE PRO 6.0 + Halogén világítás (Multi-Purpose) (csomag tartalma