0 értékelés
ET85B-3P5A1-000
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra ET85 Tablet PC, fully ipari, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powepiros-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10 Professional, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Előlapi kamera
 
GPS - Helymeghatározás
 
GSM/SIM kártya, telefonálás
 
Hűtőházban használható
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
5200 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
8 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera felbontás
5 MPixel
Előlapi kamera fókusz
Igen
Eszköz súlya
1300 gramm
Fizikai kiépítés
Tablet
GSM leírása
GSM/EDGE/LTE
Hátlapi kamera felbontás
13 MPixel
Hátlapi kamera fókusz
Igen
Hátlapi kamera vaku
Igen
Kivitel
Tablet
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
16 GByte
Memória bővítés
16 GByte
Processzor
Inter Core i5
Wi-Fi leírása
Wi-Fi 802.11ac

Interfész

Bluetooth
 
HDMI
 
USB 2.0
 
USB C
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
2160*1440 pixel
Kijelző mérete
12 col
Kijelző szöveges leírása
12" (2160 x 1440)

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 pro
Windows
 

Vonalkód olvasás

Optika típusa
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia

Zebra ET85 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra ET85 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az ET85 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows 10 Pro operációs rendszeren. Az ET85 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az ET85 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra ET85 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése tablet kivitelben, tablet kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a ET85 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 5200 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a ET85 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB, USB, HDMI, melynek teljesítménye Wi-Fi 802.11ac sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás Wi-Fi 802.11ac tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra ET85 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (12 colos), IP65 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 1300 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A ET85 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 12 colos, 2160*1440 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 5 MP kamera, hátsó 13 MP kamera vakuval és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a ET85 típus, ET85B-3P5A1-000 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 36 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A ET85 a következő generáció

Több magos Inter Core i5 processzorral akár 16 Flash memóriával és 8-os RAM memóriával érhető el, mellyel a ET85 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (1300 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 12 colos, nagy pixel sűrűségű (2160*1440 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB, USB, HDMI, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 13 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobilitást elősegíti, hogy az adatgyűjtő tartalmaz GSM modult, mely segítségével könnyedén telefonálhat az eszközről, akár vállalati mobil telefonként használva. A zajcsökkentési technológia biztosítja, hogy a hívófelek a vonal mindkét végén minden szót halljanak - a háttérzaj nagyságától függetlenül.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a ET85 adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az ET85 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 0 cm-től 0 cm távolságig.

A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A ET85B-3P5A1-000 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a ET85 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A ET85 készen áll a hidegre

Mivel a Zebra gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Zebra ET85 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP65 külső borítással az ET85 készen áll minden felhasználásra.
Az ET85 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

Az adatgyűjtő ET85B-3P5A1-000 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ET85 Tablet PC, fully ipari, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powepiros-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10 Professional, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • Egyedi áras
  (0)
  ET85B-3E5B2-CFC
  5+ munkanap

  Zebra ET85 Tablet PC, masszív/ipari, 2D, imager, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, ujjlenyomat olvasó, Camera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powered-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 16 GB, SSD: 256 GB, Win 10 IoT Enterprise, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

 • Egyedi áras
  (0)
  ET85B-3P5A1-000
  5+ munkanap

  Zebra ET85 Tablet PC, fully ipari, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powepiros-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10 Professional, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

 • Egyedi áras
  (0)
  ET85B-3P5A2-000
  5+ munkanap

  Zebra ET85 Tablet PC, masszív/ipari, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powepiros-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 8 GB, SSD: 256 GB, Win 10 Professional, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

 • Egyedi áras
  (0)
  ET85B-3P5A2-00C
  5+ munkanap

  Zebra ET85 Tablet PC, masszív/ipari, 30.5 cm (12), érintőkijelző, kapacitív, multi touch, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), rezgés, fényerősség: 800cd, USB (type A, 2x), USB-C, powepiros-USB, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), kijelző-port, 4G, NFC, 2160x1440 pixel, Intel Core i5, 1.8 GHz, RAM: 8 GB, SSD: 256 GB, Win 10 Professional, IP-védettség: IP65, MIL-STD 810H, 5200mAh, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra ET85” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem