0 értékelés
Z1CN2XDI5OXX
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Getac ZX70 Tablet PC, 17.8cm (7), érintőkijelző, kapacitív, GPS, Kamera (12 MP), előlapi kamera (8MP), USB (2x), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), 4G (LTE), Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 1,9 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Android (9.0), IP67, MIL-STD 810H, ATEX, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK), akkumulátor, 8400 mAh

638 700 Ft
( Bruttó ár: 811 149 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Előlapi kamera
 
GPS - Helymeghatározás
 
GSM/SIM kártya, telefonálás
 
Hűtőházban használható
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
8400 mAh
Áramforrás típusa
8400 mA
Belső RAM memória
4 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera felbontás
8 MPixel
Előlapi kamera fókusz
Automata
Eszköz súlya
762 gramm
Fizikai kiépítés
Tablet
GSM leírása
4G LTE mobile broadband
Hátlapi kamera felbontás
12 MPixel
Hátlapi kamera fókusz
Igen
Hátlapi kamera vaku
Igen
Kivitel
Tablet
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
64 GByte
Memória bővítés
64 GByte
Processzor
Qualcomm® Snapdragon™ 660, Octa-core 1.95 GHz, burst up to 2.2 GHz
Wi-Fi leírása
Wi-Fi 802.11ac

Operációs rendszer

Android
 
Operációs rendszer
Android 9.0

Interfész

Bluetooth
 
USB 2.0
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
1280*720 pixel
Kijelző mérete
7 col
Kijelző szöveges leírása
7” IPS TFT LCD HD (1280x720)

Vonalkód olvasás

Optika típusa
RFID leírása
13.56MHz Contactless HF RFID/NFC reader (ISO 15693, 14443 A/B, Mifare and FeliCa™ compliant)
Vonalkód dekódolási technológia

Getac ZX70 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Getac ZX70 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az ZX70 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Android 9.0 operációs rendszeren. Az ZX70 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az ZX70 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Getac ZX70 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése tablet kivitelben, tablet kialakításban.

A Getac biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a ZX70 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 8400 mAh, 8400 mA akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a ZX70 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton Bluetooth, USB, melynek teljesítménye Wi-Fi 802.11ac sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Getac ZX70 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (7 colos), IP67 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 762 gramm. Sok egyedülálló Getac-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A ZX70 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 7 colos, 1280*720 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 8MP és hátsó 12MP kamera vakuval, auto fokusszal és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a ZX70 típus, Z1CN2XDI5OXX cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Getac gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A ZX70 a következő generáció

Több magos Qualcomm® Snapdragon™ 660, Octa-core 1.95 GHz, burst up to 2.2 GHz processzorral akár 64 Flash memóriával és 4-os RAM memóriával érhető el, mellyel a ZX70 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Getac tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (762 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 7 colos, nagy pixel sűrűségű (1280*720 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint Bluetooth, USB, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 12 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobilitást elősegíti, hogy az adatgyűjtő tartalmaz GSM modult, mely segítségével könnyedén telefonálhat az eszközről, akár vállalati mobil telefonként használva. A zajcsökkentési technológia biztosítja, hogy a hívófelek a vonal mindkét végén minden szót halljanak - a háttérzaj nagyságától függetlenül.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a ZX70 adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az ZX70 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 0 cm-től 0 cm távolságig.

A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen NFC TAG használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Getac akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A Z1CN2XDI5OXX cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a ZX70 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az operációból eredően, a szabványos konfigurációs eszközök a Google-tól származnak mint Mobil szolgáltatások (GMS). A GMS egy integrált programcsomag gyűjtőneve a Google-alkalmazásoknak, ilyen például a Gmail és a Google Térkép. A Getac a professzionális konfigurációs eszközöket GMS nélkül szállítja, a magánélet és a vállalata biztonságának növelése érdekében. Mindkét konfiguráció Androidon alapul Open Source (AOSP).

A ZX70 készen áll a hidegre

Mivel a Getac gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Getac ZX70 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP67 külső borítással az ZX70 készen áll minden felhasználásra.
Az ZX70 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

A Getac gyártónak az operációs rendszer támogatottsága számít

Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között.
Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett. A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.

Az adatgyűjtő Z1CN2XDI5OXX cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Getac ZX70 Tablet PC, 17.8cm (7), érintőkijelző, kapacitív, GPS, Kamera (12 MP), előlapi kamera (8MP), USB (2x), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), 4G (LTE), Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 1,9 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Android (9.0), IP67, MIL-STD 810H, ATEX, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK), akkumulátor, 8400 mAh

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

  • 638 700 Ft
    (0)
    Z1CN2XDI5OXX
    5+ munkanap

    Getac ZX70 Tablet PC, 17.8cm (7), érintőkijelző, kapacitív, GPS, Kamera (12 MP), előlapi kamera (8MP), USB (2x), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), 4G (LTE), Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 1,9 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Android (9.0), IP67, MIL-STD 810H, ATEX, csomagban: tápegység, tápkábel (EU, UK), akkumulátor, 8400 mAh

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Getac ZX70” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem