0 értékelés
OB13112010211802
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra Omnii XT15 mobil adatgyűjtő, 2D imager, normál távolságú, 59 gombos alfanumerikus billentyűzet, pisztolynyél, érintőképernyő, VGA, 9.4cm (3.7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 20+ EDR, HSPA+, GPS, type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: 5300mAh akkumulátor

816 000 Ft
( Bruttó ár: 1 036 320 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Fizikai billentyűzet
 
Hűtőházban használható
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
5300 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
512 GByte
Billentyűzet leírása
59 gombos alfanumerikus billentyűzet
Billentyűzet típus
Alfanumerikus
Előlapi kamera fókusz
Eszköz súlya
610 gramm
Fizikai billentyűk száma
59 gomb
Fizikai kiépítés
Pisztoly
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Hátlapi kamera vaku
Nem
Előlapi kamera felbontás
MPixel
Hátlapi kamera felbontás
MPixel
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
1 GByte
Memória bővítés
1 GB GByte
Processzor
TI OMAP 3, 800 MHz
Wi-Fi leírása
IEEE 802.11a/b/g/n, CCX v4, 802.1X, WPA / WPA2-Enterprise & Shared Key, FAST-MSCHAPv2; LEAP; PEAPv0-MSCHAPv2; PEAPv1-GTC; TLS, 64/128 WEP, AESCCMP, TKIP

Interfész

Bluetooth
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
640*480 pixel
Kijelző mérete
3,7 col
Kijelző szöveges leírása
3,7” VGA (640 x 480), színes kijelző

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
2 cm
Max. olvasási távolság
860 cm
Optika típusa
SE4500
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
AI

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows® ce 6.0; windows® embedded handheld 6.5
Windows
 

Zebra Omnii XT15 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra Omnii XT15 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az OMNII XT15 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows® CE 6.0; Windows® Embedded Handheld 6.5 operációs rendszeren. Az OMNII XT15 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az OMNII XT15 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra Omnii XT15 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, pisztoly kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a OMNII XT15 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 5300 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a OMNII XT15 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, melynek teljesítménye IEEE 802.11a/b/g/n, CCX v4, 802.1X, WPA / WPA2-Enterprise & Shared Key, FAST-MSCHAPv2; LEAP; PEAPv0-MSCHAPv2; PEAPv1-GTC; TLS, 64/128 WEP, AESCCMP, TKIP sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás IEEE 802.11a/b/g/n, CCX v4, 802.1X, WPA / WPA2-Enterprise & Shared Key, FAST-MSCHAPv2; LEAP; PEAPv0-MSCHAPv2; PEAPv1-GTC; TLS, 64/128 WEP, AESCCMP, TKIP tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra OMNII XT15 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (3,7 colos), IP65 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 610 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A OMNII XT15 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 3,7 colos, 640*480 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a OMNII XT15 típus, OB13112010211802 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A OMNII XT15 a következő generáció

Több magos TI OMAP 3, 800 MHz processzorral akár 1 Flash memóriával és 512-os RAM memóriával érhető el, mellyel a OMNII XT15 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (610 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 3,7 colos, nagy pixel sűrűségű (640*480 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az OMNII XT15 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 2 cm-től 860 cm távolságig.

A area imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

A harmadik generációs intelligens kamerák nem vonalkód-letapogatásra épülnek - ezért a OMNII XT15 adatgyűjtő ugyanazt a szkennelési technológiát biztosítja, amelyre a világ kiskereskedelmének nagy része nap mint nap támaszkodik. Azonnal és könnyedén készíthet fényképet az elektronikus vagy nyomtatott vonalkódról bármilyen körülmények között. Továbbá praktikus választás lehet, ha van olyan feladata amely megköveteli, hogy kötegelve vagy tömegesen rögzítsen vonalkódokat.

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A OB13112010211802 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a OMNII XT15 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

A OMNII XT15 készen áll a hidegre

Mivel a Zebra gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését.

Használja az Zebra Omnii XT15 adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. IP65 külső borítással az OMNII XT15 készen áll minden felhasználásra.
Az OMNII XT15 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.

Az adatgyűjtő OB13112010211802 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra Omnii XT15 mobil adatgyűjtő, 2D imager, normál távolságú, 59 gombos alfanumerikus billentyűzet, pisztolynyél, érintőképernyő, VGA, 9.4cm (3.7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 20+ EDR, HSPA+, GPS, type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: 5300mAh akkumulátor

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 816 000 Ft
  (0)
  OB13112010211802
  5+ munkanap

  Zebra Omnii XT15 mobil adatgyűjtő, 2D imager, normál távolságú, 59 gombos alfanumerikus billentyűzet, pisztolynyél, érintőképernyő, VGA, 9.4cm (3.7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 20+ EDR, HSPA+, GPS, type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: 5300mAh akkumulátor

 • Egyedi áras
  (0)
  OB13110000011101
  5+ munkanap

  Zebra Omnii XT15 vállalati adatgyűjtő, érintőkijelző, VGA, 9.4cm (3.7), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: akkumulátor, 5000mAh

 • Egyedi áras
  (0)
  OB131100100A1102
  5+ munkanap

  Zebra Omnii XT15 mobil adatgyűjtő, 1D lézer, Extended Range, 59 gombos alfanumerikus billentyűzet, pisztolynyél, érintőképernyő, VGA, 9.4cm (3.7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: 5300mAh akkumulátor

 • Egyedi áras
  (0)
  OB131100100A1104
  5+ munkanap

  Zebra Omnii XT15 vállalati adatgyűjtő, billentyűzet (59 gomb, alphanumerikus), érintőkijelző, VGA, 9.4cm (3.7), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), type, TI OMAP 3, 800MHz, RAM: 512 MB, Flash: 1 GB, Win CE 6.0, IP67, csomagban: akkumulátor, 5300mAh, csuklópánt

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra Omnii XT15” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem