0 értékelés
GBT4100-BK-BTK00
Rendelésre
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic Gryphon GBT4100, vonalkódolvasó, csak töltő (nem kommunikál), kábel nélkül, fekete

3-5 munkanap

Datalogic Gryphon GBT4100 vonalkód olvasó

A Datalogic Gryphon GBT4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a Gryphon GBT4100 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot Vállalati környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, linear imager) és nagy felbontással ( px) a Gryphon GBT4100 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az Gryphon GBT4100 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, Fekete színe, súlya amely 225 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic Gryphon GBT4100 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), Bluetooth, USB-COM, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az Gryphon GBT4100 termékcsaládból a GBT4100-BK-BTK00 cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a GBT4100-BK-BTK00 egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic Gryphon GBT4100 termékcsalád, GBT4100-BK-BTK00 cikkszámú modell az 1 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A Gryphon GBT4100-hoz elérhető dokkoló vagy más néven bölcső, állvány, amely lehetővé teszi a bemutató/prezentációs módot, így megkönnyíti munkatársainak az eszköz használatát. A pásztázó vonal, mely GREEN-SPOT szabadalmaztatott technológiára épül, szabad szemmel is jól látható napfényben és homályos világítás mellett is.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 30 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), Bluetooth, USB-COM, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó GBT4100-BK-BTK00 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Gryphon GBT4100, vonalkódolvasó, csak töltő (nem kommunikál), kábel nélkül, fekete

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Gryphon GBT4100” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 75 890 Ft
  (0)
  GBT4100-BK
  3-5 munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4100, vonalkódolvasó, USB/RS-232/Billentyű Multi-interfézs, Fekete (csak olvasó)

 • 75 890 Ft
  (0)
  GBT4102-BK
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4100 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 1D, linear imager, 325 scans/sec., range: 30 m, IP52, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, szín: fekete

 • 75 890 Ft
  (0)
  GBT4102-WH
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4100 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 1D, linear imager, 325 olvasás/másodperc, távolság: 30 m, IP52, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, szín: fehér

 • 84 590 Ft
  (0)
  GBT4100-WH
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4100, vonalkódolvasó, USB/RS-232/Billentyű Multi-interfézs, Fehér (csak olvasó)