0 értékelés
QM2131-BK-433
Rendelésre
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, USB, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

39 500 Ft
( Bruttó ár: 50 165 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Állvány tartozék
 
Dokkoló/Bölcső tartozék
 
Green Spot
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
190 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Hatótávolság nyílt térben
25 méter
Kivitel
Kézi&Állványos
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
pixel
Leolvasási távolság
2 mm
Optikai kiépítés
SR
Technológia (optika)
LI

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
3

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 
WiFi
 

Kompatibilitás

Windows
 

Kapcsolódó cikkek

2018 legjobb vonalkódolvasó eszközei

Kapcsolódó dokumentumok

Datalogic QuickScan QM2131 vonalkód olvasó datasheet Datalogic QuickScan QM2131 vonalkód olvasó adatlap Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Datalogic Aladdin - Vonalkód olvasókhoz beállítást segítő szoftver

Datalogic QuickScan QM2131 vonalkód olvasó

A Datalogic QuickScan QM2131 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a QuickScan QM2131 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot Általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, linear imager) és nagy felbontással ( px) a QuickScan QM2131 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az QuickScan QM2131 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, Fekete színe, súlya amely 190 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi állványos forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic QuickScan QM2131 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), WiFi, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az QuickScan QM2131 termékcsaládból a QM2131-BK-433 cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a QM2131-BK-433 egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic QuickScan QM2131 termékcsalád, QM2131-BK-433 cikkszámú modell az 1 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A QuickScan QM2131-hoz elérhető dokkoló vagy más néven bölcső, állvány, amely lehetővé teszi a bemutató/prezentációs módot, így megkönnyíti munkatársainak az eszköz használatát. A pásztázó vonal, mely GREEN-SPOT szabadalmaztatott technológiára épül, szabad szemmel is jól látható napfényben és homályos világítás mellett is.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

WiFi megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 25 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), WiFi, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó QM2131-BK-433 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, USB, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)


Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic QuickScan QM2131” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 39 500 Ft
  (0)
  QM2131-BK-433
  Rendelésre

  Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, USB, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

 • 39 500 Ft
  (0)
  QM2131-WH-433
  Rendelésre

  Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, USB, Fehér (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

 • 42 300 Ft
  (0)
  QM2131-BK-433K2
  Rendelésre

  Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, RS232, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, RS232 adatkábel 90G000008, tápegység 8-0935, tápkábel)

 • 47 489 Ft 66 890 Ft
  (1)
  QM2131-BK-433K1
  Raktáron

  Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, USB, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, USB adatkábel 90A052258)

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem