0 értékelés
CS6080-SR40004VMWW
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra CS60 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 2D, imager (normál távolság), rezgés, Bluetooth (class 5.0), IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete

120 500 Ft
( Bruttó ár: 153 035 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Célkereszt
 

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Interfész

Bluetooth
 
USB - Univerzális port
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
56 gramm
Felhasználói környezet
Ipari
Kivitel
Kézi
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
1280*960 pixel
Leolvasási távolság
66 mm
Optikai kiépítés
SR
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
6

Zebra CS60 vonalkód olvasó

A Zebra CS60 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a CS60 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot ipari környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, area imager) és nagy felbontással (1280*960 px) a CS60 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az CS60 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 56 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Zebra CS60 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, Bluetooth univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Zebra a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az CS60 termékcsaládból a CS6080-SR40004VMWW cikkszámú modell-t, akkor a Zebra termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Zebra kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a CS6080-SR40004VMWW egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Zebra CS60 termékcsalád, CS6080-SR40004VMWW cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 0 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, Bluetooth univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó CS6080-SR40004VMWW cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra CS60 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 2D, imager (normál távolság), rezgés, Bluetooth (class 5.0), IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete


Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 109 624 Ft
  (0)
  CS6080-SRK0004VZWW
  5+ munkanap

  Zebra CS6080 vonalkód olvasó, kereskedelem, 2D, imager, rezgés, USB, csomagban: kábel (USB), szín: fekete

 • 117 890 Ft
  (0)
  CS6080-SR40004VZWW
  5+ munkanap

  Zebra CS6080 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 2D, imager, rezgés, Bluetooth (class 5.0), IP65, csomagban: akkumulátor, szín: fekete

 • 119 630 Ft
  (0)
  CS6080-SR40000KSVW
  5+ munkanap

  Zebra CS6080 vonalkód olvasó, kereskedelem, 2D, imager, rezgés, USB, csomagban: kábel (USB), állvány, szín: fekete

 • 120 500 Ft
  (0)
  CS6080-SR40004VMWW
  5+ munkanap

  Zebra CS60 Bluetooth vonalkódolvasó, kereskedelem, 2D, imager (normál távolság), rezgés, Bluetooth (class 5.0), IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra CS60” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem