0 értékelés
DS9908-SR4U210RAZE
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra DS9900 vonalkód olvasó USB KIT, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, RFID, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, csomagban: USB kábel

327 133 Ft
( Bruttó ár: 415 459 Ft)

3-5 munkanap

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Extra opció

Célkereszt
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
330 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Kivitel
Állványos
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
1280*800 pixel
Leolvasási távolság
62,7 mm
Optikai kiépítés
Imager
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

A DS9900 szériával élményt jelent a vásárlás

A DS9900 sorozat mind kézi, mind prezentációs használat közben optimális teljesítményt nyújt, függetlenül attól, hogy a munkatársak milyen módon használják az eszközt. A kapcsolási módok közötti váltás zökkenőmentes, köszönhetően a kapacitív érintő- és mozgásérzékelőnek - egyszerűen vegye fel vagy helyezze az állványba a vonalkódolvasót. A DS9900 sorozat automatikusan beállítja a szkennelési tartományt, hogy megfeleljen az alkalmazás igényeinek: a beolvasási tartomány korlátozott állványos módban, hogy megakadályozza a közeli elemek véletlen beolvasását, de ez a korlátozás kézi üzemmódban meghosszabbodik, hogy könnyen elérje a szállítószalagon vagy a kosárban lévő elemeket.

A DS9900 sorozat egy 800 MHz-es mikroprocesszort, nagyfelbontású megapixeles érzékelőt és a Zebra exkluzív PRZM Intelligent Imaging technológiáját ötvözi az 1D, 2D és Digimarc® vonalkódok páratlan teljesítménye érdekében - beleértve a rosszul nyomtatott, sérült, elhalványult és egyéb kihívást jelentő vonalkódokat. A DS9900 sorozat a legszélesebb látóteret kínálja az osztályában, így könnyebbé teszi a szkennelést, mint valaha. A vonalak mozgása és dekódolása extra gyors sebességgel akár 610 cm / másodperc sebességgel is lehetséges. Az eszköz intelligens dokumentumrögzítésével dokumentumszkennerként is használható. Többszörös és halmozott vonalkódokat szkennelhet egyetlen trigger húzással többmódú adatformázással (MDF). A Preferred Symbol üzemmódban automatikusan kiválaszthatja és beolvassa az egyik vonalkódot - nem kell időt töltenie a nem kívánt vonalkódok lefedésére. A Zebra ScanSpeed ​​Analytics szolgáltatásával pedig részletesen rögzített teljesítménymutatókat kaphat minden rögzített vonalkódról - ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa és megszüntesse a gyenge, rossz minőségű vonalkódokat, amelyek lassítják a fizetési folyamatot. Ha már tapasztalt az RFID-vel kapcsolatban akkor tudhatja, hogy ez nem egy egyszerű téma. Az RFID-vel ellátott DS9900 sorozat megszünteti a felmerülő problémákat az RFID-címkével ellátott áru rögzítésénél, valamint segíti a visszaküldött áruk és az új elemek gyorsabb feldolgozását. Az RFID használatával gyorsabban működő értékesítési pontokat (POS) alakíthat ki, valamint a valós idejű leltárat vezethet, amely az időben történő újrarendeléshez és trendelemzéshez szükséges. Az ingyenes beépített RFID-adatátalakító szoftverrel az RFID-címkéket a meglévő POS-alkalmazás módosítása nélkül is elolvashatja.

Zebra DS9900 vonalkód olvasó

A Zebra DS9900 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a DS9900 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (1280*800 px) a DS9900 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az DS9900 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 330 gramm és a kiegyensúlyozott, állványos forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Zebra DS9900 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Zebra a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az DS9900 termékcsaládból a DS9908-SR4U210RAZE cikkszámú modell-t, akkor a Zebra termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Zebra kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a DS9908-SR4U210RAZE egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Zebra DS9900 termékcsalád, DS9908-SR4U210RAZE cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A vonalkód olvasó DS9908-SR4U210RAZE cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra DS9900 vonalkód olvasó USB KIT, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, RFID, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, csomagban: USB kábel

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 99 619 Ft
  (0)
  DS9908-HD4000WZZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (HD, nagy felbontású), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fehér, külön kell rendelni: interfész kábel

 • 99 619 Ft
  (0)
  DS9908-SR00004ZZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, külön kell rendelni: interfész kábel

 • 104 404 Ft
  (0)
  DS9908-HDWU2104AZW
  5+ munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (HD, nagy felbontású), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fehér, csomagban: USB kábel

 • 104 404 Ft
  (0)
  DS9908-SR4U2100AZW
  5+ munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó USB KIT, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, csomagban: USB kábel

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra DS9900” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem