0 értékelés
DS9908-SRR0004ZZEU
3-5 munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, RFID, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, külön kell rendelni: interfész kábel

226 200 Ft
( Bruttó ár: 287 274 Ft)

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
Digimarc
Igen
DPM vonalkódolvasás
Nem
Felbontás
1280*800 pixel
Leolvasási távolság
62,7 mm
Optikai kiépítés
Imager
Technológia (optika)
AI

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Extra opció

Célkereszt
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
330 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Hatótávolság nyílt térben
0 méter
Kivitel
Állványos
Szín
Fekete

Garanciális adatok

Garancia
36 hónap
Garancia akkumulátorra
0 hónap

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

Alapanyag

Alapanyag tipus
DS9900

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra DS9900 vonalkód olvasó datasheet Zebra DS9900 vonalkód olvasó adatlap

A DS9900 szériával élményt jelent a vásárlás

A DS9900 sorozat mind kézi, mind prezentációs használat közben optimális teljesítményt nyújt, függetlenül attól, hogy a munkatársak milyen módon használják az eszközt. A kapcsolási módok közötti váltás zökkenőmentes, köszönhetően a kapacitív érintő- és mozgásérzékelőnek - egyszerűen vegye fel vagy helyezze az állványba a vonalkódolvasót. A DS9900 sorozat automatikusan beállítja a szkennelési tartományt, hogy megfeleljen az alkalmazás igényeinek: a beolvasási tartomány korlátozott állványos módban, hogy megakadályozza a közeli elemek véletlen beolvasását, de ez a korlátozás kézi üzemmódban meghosszabbodik, hogy könnyen elérje a szállítószalagon vagy a kosárban lévő elemeket.

A DS9900 sorozat egy 800 MHz-es mikroprocesszort, nagyfelbontású megapixeles érzékelőt és a Zebra exkluzív PRZM Intelligent Imaging technológiáját ötvözi az 1D, 2D és Digimarc® vonalkódok páratlan teljesítménye érdekében - beleértve a rosszul nyomtatott, sérült, elhalványult és egyéb kihívást jelentő vonalkódokat. A DS9900 sorozat a legszélesebb látóteret kínálja az osztályában, így könnyebbé teszi a szkennelést, mint valaha. A vonalak mozgása és dekódolása extra gyors sebességgel akár 610 cm / másodperc sebességgel is lehetséges. Az eszköz intelligens dokumentumrögzítésével dokumentumszkennerként is használható. Többszörös és halmozott vonalkódokat szkennelhet egyetlen trigger húzással többmódú adatformázással (MDF). A Preferred Symbol üzemmódban automatikusan kiválaszthatja és beolvassa az egyik vonalkódot - nem kell időt töltenie a nem kívánt vonalkódok lefedésére. A Zebra ScanSpeed ​​Analytics szolgáltatásával pedig részletesen rögzített teljesítménymutatókat kaphat minden rögzített vonalkódról - ez lehetővé teszi, hogy azonosítsa és megszüntesse a gyenge, rossz minőségű vonalkódokat, amelyek lassítják a fizetési folyamatot. Ha már tapasztalt az RFID-vel kapcsolatban akkor tudhatja, hogy ez nem egy egyszerű téma. Az RFID-vel ellátott DS9900 sorozat megszünteti a felmerülő problémákat az RFID-címkével ellátott áru rögzítésénél, valamint segíti a visszaküldött áruk és az új elemek gyorsabb feldolgozását. Az RFID használatával gyorsabban működő értékesítési pontokat (POS) alakíthat ki, valamint a valós idejű leltárat vezethet, amely az időben történő újrarendeléshez és trendelemzéshez szükséges. Az ingyenes beépített RFID-adatátalakító szoftverrel az RFID-címkéket a meglévő POS-alkalmazás módosítása nélkül is elolvashatja.

Zebra DS9900 vonalkód olvasó

A Zebra DS9900 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a DS9900 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (1280*800 px) a DS9900 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az DS9900 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 330 gramm és a kiegyensúlyozott, állványos forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Zebra DS9900 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Zebra a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az DS9900 termékcsaládból a DS9908-SRR0004ZZEU cikkszámú modell-t, akkor a Zebra termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Zebra kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a DS9908-SRR0004ZZEU egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Zebra DS9900 termékcsalád, DS9908-SRR0004ZZEU cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A vonalkód olvasó DS9908-SRR0004ZZEU cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, RFID, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, külön kell rendelni: interfész kábel

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra DS9900” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a POS rendszerének kiválasztásához?
Olvassa el Nyomtató vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
 • 83 600 Ft
  (0)
  DS9908-SR00004ZZWW
  3-5 munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, külön kell rendelni: interfész kábel

 • 85 600 Ft
  (0)
  DS9908-HD4000WZZWW
  Rendelésre

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (HD, nagy felbontású), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fehér, külön kell rendelni: interfész kábel

 • 87 900 Ft
  (0)
  DS9908-SR4U2100AZW
  3-5 munkanap

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó USB KIT, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, csomagban: USB kábel

 • 88 300 Ft
  (0)
  DS9908-SR00004ZCWW
  Rendelésre

  Zebra DS9900 vonalkód olvasó, 2D imager (normál távolságú), Digimarc, EAS, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP52, szín: fekete, külön kell rendelni: interfész kábel