Terepi munkát végez? Mutatjuk, miért van szüksége hatékony mobileszközökre!

Az okoseszközök megjelenése óta a folyamatos technológiai fejlődés újabb és újabb lehetőséget biztosít a vállalkozások számára az üzleti növekedés szempontjából. Nem csak az online marketing terén találkozhatunk egyre modernebb megoldásokkal, hanem az olyan, gyakorlati munkaterületeken is, mint a raktári nyilvántartás, vagy épp a logisztika.

Egy cég napjainkban annál hatékonyabban tud működni, minél összetettebb a működési rendszere. Ennek átláthatósága és elemi összehangolása pedig leginkább a modern, digitális technológia segítségével lehetséges.

Jobb eredménye a boltban, a raktárban, vagy akár útközben is

A Zebra egyik tavalyi tanulmánya szerint ma már a nem csak a boltokban és raktárakban jellemző, hogy egyre több cég választja teljesítménye növelése érdekében a modern okostechnológiát. A mobil adatgyűjtőket egyre több, a terepi munkában vezető szerepet betöltő cég is előszeretettel alkalmazza, a produktivitási mutatóik pedig jobban állnak, mint valaha korábban. Ez pedig természetesen egyáltalán nem a véletlen műve.

Az olyan feladatkört betöltő vállalkozásoknak, mint például a logisztikai cégek, elkerülhetetlen, hogy alkalmazottaik folyamatos mozgásban legyenek. Éppen ezért a megbízható és hatékony hordozható eszközök alkalmazása mára szinte alapkövetelménnyé nőtte ki magát az iparágon belül.

Az olyan, modern mobileszközök, mint a Zebra hordozható kézi számítógépei lehetővé teszik a terepen dolgozók számára, hogy feladatuk elvégzéséhez egyetlen eszközre, ezáltal pedig kevesebb erőforrásra legyen szükségük. Ebből adódóan a mobil kompjúterek alkalmazása nem csak gyorsabbá, de gazdaságosabbá és stresszmentesebbé is teszi a munkavégzést. Segít a gördülékeny kommunikációban, megkönnyíti a navigációt, bárhonnan, bármilyen szituációban kereshetővé teszi a raktárkészletet, illetve az online fizetés lehetőségével maximalizálja a pénzáramlást is. Ezáltal hatalmas terhet képes levenni a hétköznapok folyamán mind a cég, mind pedig annak dolgozói válláról.

A sokoldalúságnak köszönhetően egyre több a felhasználó

A Zebra tanulmánya szerint a piacvezető cégek jelenleg több mint 60%-a használ munkája során különböző mobileszközöket, ez a szám pedig exponenciálisan növekszik. A felhasznált készülékek közül a leggyakoribbnak a vonalkód olvasók, valamint a kézi mobil terminálok számítanak.

Utóbbiakat sokoldalú felhasználási lehetőségeik miatt nem csak a kereskedelemben, raktározásban, illetve a logisztikában alkalmazzák előszeretettel, hiszen gyakorlatilag bármilyen terepi munka során hasznos eszköznek bizonyulnak. Akár az építőiparban dolgozók, szerelők, vagy épp a rendészeti, hatósági szervek is hatékonyan alkalmazhatják őket.

A munkakörtől független legjobb választás

Amennyiben cége olyan megoldást keres, amely munka- és feladatkörtől függetlenül megfelelő megoldást jelent a modern kor kihívásaira, a legjobb megoldást egyértelműen az olyan, multifunkciós mobil adatgyűjtők jelentik, mint például a Zebra TC20-as kézi terminálja. Ez az eszköz nem csupán a gyors és zökkenőmentes kommunikációt teszi lehetővé, de vonalkód szkennerként is tökéletesen használható. Kialakítása lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy bárhol, bármilyen szituációban céljaiknak megfelelően alkalmazzák, a strapabíró külső pedig a sérülésekkel, valamint az extrém időjárási körülményekkel szemben is ellenállóvá teszi a modellt.

A Zebra termináljaihoz hasonlóan a Honeywell eszközei is tökéletes választást jelentenek, hiszen kialakításukat tekintve is hasonlók, az Android operációs rendszer pedig lehetővé teszi azt, hogy kompatibilissé tegyük raktárkezelő szoftvereinkkel, valamint a munka során alkalmazott, egyéb eszközeinkkel is.

A mobil adatgyűjtők alkalmazása lényegesen képes megkönnyíteni a raktárban zajló munkát, valamint az eszközök hordozhatóságának köszönhetően a terepi munka is gyorsabban, gördülékenyebben, nem utolsó sorban pedig produktívabban folyhat tovább a jövőben cégünkön belül.

Cikk letöltése PDF formátumban

Kapcsolódó csomag ajánlatok

Zebra TC20 kezdő csomag

0 Ft
(Bruttó ár: 0 Ft)
VÁSÁRLÁS

Bakos Bence
Bakos Bence

A DigiCode Kft. ügyvezetője, az Online ügyfél és vásárlási élményért felelős vezető, akinek az egyik legfontosabb feladata a Sales csapat koordinálása.

Fontos, használható tippek, trükkök,
infók, tanulmányok.

Iratkozzon fel és értesüljön egyszerűen!

Feliratkozás

Kapcsolódó termékek

Zebra TC20

Egyedi áras
(1)

Zebra TC20

Egyedi áras
(2)

Zebra TC20

Egyedi áras
(0)

Zebra TC20

Egyedi áras
(0)


Érdeklődés és árajánlatkérés