2018 legjobb vonalkódolvasó eszközei

2018 legjobb vonalkódolvasó eszközei

Ha egy kisvállalkozást tervez nyitni vagy egy ipari méretű raktárat szeretne nyomonkövetni, az egyik legfontosabb ezköz a vonalkód olvasó kiválasztása. A vonalkódolvasók megkönnyítik az árak kategorizálását és módosítását, amikor a vásárlók a fizetésnél vannak, ügyelve arra, hogy a tranzakciók folyamatos áramlása soha ne szakadjon meg. Ezen felül még rengeteg más dologra is használható egy vonalkódolvasó például, hogy nyomon kövessék készletet, raktári mozgásokat, azonosítsák a termékeiket, stb.

A legjobb és legpraktikusabb vonalkód-olvasókat gyűjtöttük kategóriába

Többféle lehetőséget talál a vonalkódok azonosítására, amelyek megfelelhetnek az Ön igényeinek. A felsorolt vonalkód-olvasók az egyes kompatibilitásoktól és egyszerű utasításoktól a megfizethető árakig és a szuper hosszú vezeték nélküli tartományokig terjednek. A felmerűlő igények szerint az alábbiakban megpróbáljuk összeszedni a legmegfelelőbb vonalkódolvasót Önnek és vállalkozásának.

Zebra LS2208 - egyszerű használat, megfizethető ár, praktikusság

Jelenleg a gyártó egyik legkeresettebb eszköze, mely egy nagyszerű bevezető vonalkód-olvasó bárkinek, aki csak megkezdte üzleti tevékenységét, és szeretne mélyebben megismerkedni a vonalkódok világával.
A Symbol/Motorola LS2208 vonalkód-olvasó könnyű telepítési útmutatóval rendelkezik, így az újonnan érkező felhasználók könnyedén megtanulhatják a vonalkód-leolvasási képességet. Automatikus szkenneléssel, legfeljebb 100 leolvasás végezhető másodpercenként. A dőlésszög 45 fokos, 65 fokos magassággal, és lehetővé teszi a ügyfelek számára, hogy az opcionális állvánnyal kéz nélküli, automatikus szkennelést végezzenek. A vonalkód-leolvasó dekódolási lehetősége hatalmas, és képes mindent elolvasni a Code11 és a Code128-ból a UPC-A és az EAN-13 -n keresztül, így soha nem lesz gond az olvasási funkcióval.

A legjobb választás azoknak akik szoros költségvetésesel dolgoznak

A hihetetlenül kedvező árú vonalkód-olvasó könnyű, és nem igényel további szoftvereket vagy alkalmazások telepítését annak használatához. Az alacsony ár ellenére a Symbol/Motorola LS1203 1D képes olvasni és dekódolni számos olyan kódot, mint a UPC, EAN / JAN, UPC / EAN kiegészítők, valamint a GLS / UPS követési számokat.
USB csatlakozáson keresztül működik, és megjeleníti a piros lézer fényt, amely megkönnyíti a felhasználók számára a beolvasás során a használatát. A Symbol/Motorola LS1203 kézi vonalkód-szkenner ideális minden olyan kis bolt számára, aki pénzt szeretne megtakarítani.

Bluetooth és vezetékes műkdösét is kínál a legapróbb vonalkód-olvasó

Az eszköz mérete mindössze 45*17,5*117 mm és csak 4,8 gramm tömegű. Bármely kiskereskedelmi egységben tökéletes, ahol mobil vagy mindig mozgásban kell lenni, ez vonalkód-olvasó alkalmazkodik a villámgyors tranzakciós folyamatokhoz.
A zsebében a Symbol/Motorla CS3070 vonalkód olvasó 2 az 1-ben Bluetooth és vezetékes vonalkód-szkenner két csatlakozási típust tartalmaz: vezetékes USB állomásos számítógépekhez és egy olyan Bluetooth mód, amely közvetlenül a mobilkészülékéhez 12 méter távolságban tud csatlakozni. Mobilkommunikáció során ez a vonalkód-olvasó a belső tárolását (legfeljebb 2500 vonalkód) használja, amelyet később fel lehet tölteni számítógépére vagy egyéb eszközére. Dekódoló kapacitása EAN, UPC, ISBN / ISSN is. A vonalkódokat mind a papírról, mind digitális képernyőről képes olvasni.

Akik megbízható vonalkódolvasást szeretnek nagy kompatibilitással

A Zebra DS2208 prezentációs vonalkódolvasó a megfelelő választás minden környezetbe, agresszív vonalkód dekódolási képességgel. Kompatibilis a Windows, a Mac és a Linux operációs rendszerekkel és egy egyszerű telepítési eljárással lett kialakítva.
A Zebra DS2208 automatikus vonalkód-olvasó egy vezetékes vonalkód-szkenner, amely 6 lábas USB-kábellel csatlakozik a számítógéphez. Lehetőség van 100 szkennelés másodpercenként történő letapogatására a Code11, a Coda Bar, a UPC, az EAN-13 esetén. A vonalkód-szkenner külső burkolatát úgy alakították ki, hogy ellen álljon akár 1,5 méteres szilárd betononra történő leejtésnek és a fröccsenő vízcseppeknek.

Nagy mennyiségű áru érkezett a raktárba melyet szkennelni és iktatni kell?

A Zebra RS6000 2D szkenner egy vezeték nélküli újjra rögzíthető innovatív kis vonalkód-olvasó, amely jól illeszkedik a mutatóujjához. A legpraktikusabb felhasználás az állandóan mozgó embereknek, hogy nyomon követhessenek mindent egy raktárban vagy logisztikai központban.
A Zebra RS6000 2D szkenner vezeték nélküli vonalkód olvasó Bluetooth-on keresztül kapcsolódik az iOS és az Android mobileszközökhöz további szoftver nélkül. Tartalmaz egy beépített 512K memóriát, amely képes tárolni 1000 vonalkódot, így nem fordulhat elő adatvesztés. 32 bites ARM digitális jelfeldolgozó technológiája és a CCD kép vörös fényérzékelője jól illeszkedik az érzékeny ahhoz, hogy különböző vonalkódokat olvasson és dekódoljon, többek között a UPC, az ISB / ISSN, a Code 39 és még sok más.

Ha komolyabb vezeték nélküli vonalkód-olvast szeretne, ne keressen tovább

A Datalogic QM2131 mobil vonalkódolvasó egyik leghosszabb vezeték nélküli tartományát kínálja (akár 30 méter beltérben), miközben a beolvasott elemeket közvetlenül a Mac, Windows vagy Linux számítógépre rögzíti.
A Datalogic QM2131 vezeték nélküli vonalkódolvasó két üzemmódban tud működni: vezeték nélküli és USB vezetékes, melyen kereszül fel tudja tölteni a beolvasásokat olyan programokba, mint a Microsoft Excel és a Word. A feltöltési és tárolási módok hibaüzenettel járnak abban az esetben, ha a hatótávolságon kívül esik, így akár 10 000 vonalkódot is megtakaríthat a belső memóriájába. Dekódolási képességei kompatibilisek mindennel a UPC / EAN-ról az IBSN-re és az ISSN-re. Egyéves garanciával rendelkezik.

A Datalogic PBT9100 vezeték nélküli csatlakozás akár 100 méteres távolságban

A megbízható ipari vonalkódolvasó kompatibilis a Bluetooth technológiát használó eszközökkel, például okostelefonokkal, táblagépekkel és számítógéppel, és képes minden eszközre közvetlenül feltölteni az adatokat.

Míg más vezeték nélküli vonalkódolvasók gyakran nem említik az akkumulátor élettartamát, a Datalogic PBT9100 Bluetooth vonalkódolvasó akár 30 óráig is képes működni egyetlen feltöltéssel, USB töltőkábelén keresztül 1,5 óra alatt teljesen feltölthető. Belső 16 MB beépített tárhelyet tartalmaz, így a felhasználók akár 50 000 vonalkódot is el lehet menteni, és később feltölthetik az eszközöket olyan programokba, mint például a Microsoft Word vagy az Excel. A processzorra másodpercenként 200 beolvasást tesz lehetővé, és az összes vonalkód 99 százalékával működik.

A Datalogic Cobalto CO5300 olvasásánál nincs vak terület

Ez a keszülék ideális vonalkódolvasó bárkinek, aki gyorsan szeretné feldolgozni a tranzakciókat álló helyzetben, és nem szeretne késedelmet vagy külső zavaró tényezőket.
A Datalogic Cobalto CO5300 omnidirekcionális vonalkódolvasó képes 1500 szkennelésre másodpercenként, így egyszerűen el tudja érni a bejövő termékek átvizsgálását. Erős dekódolási képessége lehetővé teszi az 1D vonalkódok többirányú olvasását, így gyakorlatilag bármilyen szögben beolvashatja a kódokat. Ez a vonalkód-olvasó kiválóan alkalmas bármilyen helyhez kötött szkenneléshez olyan környezetekben, mint a gyártás, kereskedelem vagy egyéb kisvállalkozások.

Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés