3 eszköz, amely bizonyítottan javítja céged produktivitását

3 eszköz, amely bizonyítottan javítja céged produktivitását

Egy vállalkozás sikere a jó munkában, a munka minősége pedig a munkaeszközök megbízhatóságában rejlik. Az ugyanis, hogy milyen gépeket, szerszámokat, és egyéb kellékeket használunk mindennapos feladataink elvégzéséhez, a munkához való hozzáállásunkat is meghatározzák.

Jó minőségű eszközökkel nem csak könnyebb, de biztonságosabb és élvezetesebb is dolgozni. Éppen ezért nem számít egy vállalkozás mérete, ha a géppark és az eszközök modernizációjáról van szó.

Ebben a bejegyzésben mutatunk három olyan kelléket, ami a kereskedelemben, logisztikában, vagy raktározás területén dolgozó cégek esetében egyaránt segíthet a munkamorál és a produktivitás növelésében is.

Vonalkód olvasó

Egy jó minőségű, modern vonalkód olvasó manapság minden üzletben és raktárban alapvető munkaeszköznek számít. Nem csak a vásárlás, de az adminisztrációs munkák során is hasznos eszköz, mely a lehetséges hibák kiküszöbölésével, valamint a munka felgyorsításával javítja a produktivitást.

Manapság már rengeteg lehetőség közül választhatunk. A hagyományos, vezetékes szkennerek mellett vezeték nélküli vonalkód olvasót is vásárolhatunk. Valamint olyan eszközöket is, melyek a hagyományos, 1D-s kódok mellett az újabb, modernebb megoldásokat (például a QR-kódokat) is hatékonyan kezelik.

Webáruházunkban a legjobb gyártók eszközeinek széles kínálatából válogathatsz, legyen szó akár általános, akár ipari megoldásokról.

Címkenyomtató

Az olyan üzletekben, ahol a termékeket adminisztrációs célokból rendszeresen címkékkel kell ellátni, nélkülözhetetlen egy címkenyomtató. A nyomdai munkánál ugyanis nem csak gyorsabb, de gazdaságosabb módját is jelenti a címkék előállításának.

A vonalkód szkennerekhez hasonlóan a választék ebben az esetben is széles, hiszen a szükséges minőségtől és mennyiségtől függően nem csak asztali, valamint ipari megoldások közül választhatunk. Dolgozhatunk egyszerű, tekercses címkével vagy etikettel működő címkenyomtatóval, de munkánk jellegétől függően speciálisabb megoldást is választhatunk.

Üzletünkben nem csak azok találják meg a tökéletes megoldást, akiknek a címkék mennyisége a fontos. A legjobb gyártóktól származó eszközök esetében ugyanis a minőség is alapfeltétel. 

Mobil adatgyűjtő

A mobil adatgyűjtők sokoldalú eszközök, melyek több, különböző munkahelyi feladat ellátására is alkalmasak. Egyszerre használhatjuk őket vonalkód olvasó, valamint kommunikációs eszközként is, így nem csak a raktári és a bolti, de a terepi munka, valamint a kiszállítási feladatok során is jó szolgálatot tesznek.

Egy hordozható kompjúter szinte minden fontosabb, raktári és bolti feladat elvégzésére alkalmas, míg egy strapabíró tablet a szállítmányozó cégek és a futárok nélkülözhetetlen kelléke.

A mobil adatgyűjtőket ráadásul nem csak te, de dolgozóid is imádni fogják. Használatuk ugyanis egyszerű, és nem igényel hosszú, napokig, vagy akár hetekig tartó betanulást. Segítségükkel mégis könnyedén felpörgetheted a hatékonyságot, anélkül, hogy meg kellene szaporázni a munkatempót, vagy növelni kellene az elvégzett munka mennyiségét.

Sőt, a mobileszközök élen járnak a munkafolyamatok papírmentesítésében is, így integrálásukat kifejezetten környezetbarát megoldásnak tekinthetjük.


Cikk letöltése PDF formátumban

Érdeklődés és árajánlatkérés