0 értékelés
ET55RE-W22E
Rendelésre
Standard garancia: 12 hónap

Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Atom, 1.6GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Win 10, IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Nem
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Nem
DPM vonalkódolvasás
Nem
Min. olvasási távolság
0 cm
Max. olvasási távolság
0 cm
Optika típusa
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
5900 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
4 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera fókusz
Automata
Eszköz súlya
750 gramm
Fizikai billentyűk száma
0 gomb
Fizikai kiépítés
Google Market Store (GMS)
Nem
GSM leírása
HSPA+, LTE/4G
Hátlapi kamera fókusz
Automata
Hátlapi kamera vaku
Igen
Előlapi kamera felbontás
2 MPixel
Hátlapi kamera
Igen
Hátlapi kamera felbontás
8 MPixel
Kivitel
Tablet
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
64 GByte
Memória bővítés
MicroSDXC kártyával 2 TB-ig bővíthető GByte
Processzor
Intel Atom 1,6 GHz
SSD
Nem
Wi-Fi leírása
802.11 a/b/g/n

Interfész

Bluetooth
 
Micro USB csatlakozás
 
WiFi
 

Kijelző

Érintő képernyő
Igen
Kijelző felbontás
1920*1200 pixel
Kijelző mérete
8,3 col
Kijelző szöveges leírása
Érintőképernyő, 8,3" 1920*1200, Corning Gorilla Glass 3, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)

Garanciális adatok

Garancia
12 hónap
Garancia akkumulátorra
3 hónap

Extra opció

GPS - Helymeghatározás
 
GSM/SIM kártya, telefonálás
 
Előlapi kamera
 
NFC technológia
 

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10

Alapanyag

Alapanyag tipus
ET55 8,3"

Kompatibilitás

Windows
 

Kapcsolódó cikkek

Zebra mobil nyomtató akkumulátorral kapcsolatos kérdések

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra ET55 (10,1) mobil adatgyűjtő datasheet Zebra ET55 (8,3) mobil adatgyűjtő datasheet Zebra ET55 mobil adatgyűjtő adatlap

Zebra ET55 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra ET55 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az ET55 8,3" olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows 10 operációs rendszeren. Az ET55 8,3" adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az ET55 8,3" típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra ET55 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése tablet kivitelben, kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a ET55 8,3" hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 5900 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a ET55 8,3" lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB-MICRO, melynek teljesítménye 802.11 a/b/g/n sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás 802.11 a/b/g/n tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.

A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra ET55 8,3" típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (8,3 colos), IP65 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 750 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A ET55 8,3" a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 8,3 colos, 1920*1200 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 2 MP kamera, hátsó 8 MP kamera vakuval és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a ET55 8,3" típus, ET55RE-W22E cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 3 hónap garancia idő vonatkozik.

A ET55 8,3" a következő generáció

Több magos Intel Atom 1,6 GHz processzorral akár 64 GB Flash memóriával és 4 GB-os RAM memóriával érhető el, mellyel a ET55 8,3" biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (750 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 8,3 colos, nagy pixel sűrűségű (1920*1200 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB-MICRO, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 8 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobilitást elősegíti, hogy az adatgyűjtő tartalmaz GSM modult, mely segítségével könnyedén telefonálhat az eszközről, akár vállalati mobil telefonként használva. A zajcsökkentési technológia biztosítja, hogy a hívófelek a vonal mindkét végén minden szót halljanak - a háttérzaj nagyságától függetlenül.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a ET55 8,3" adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az ET55 8,3" rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 0 cm-től 0 cm távolságig.

A intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen NFC TAG használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A ET55RE-W22E cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a ET55 8,3" használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az adatgyűjtő ET55RE-W22E cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Atom, 1.6GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Win 10, IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra ET55” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • 417 700 Ft
  (0)
  ET55TE-G15E-00A6-EU
  3-5 munkanap

  Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Atom, 1.6GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, emulation: Android GMS, IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység

 • 424 000 Ft
  (0)
  ET55TE-L15E-00A6
  3-5 munkanap

  Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Quad Core, 1.3GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, emulation: Android, IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység

 • 429 600 Ft
  (0)
  ET55GE-G15E-00A6
  3-5 munkanap

  Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Atom, 1.6 GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, emulation: Android 5.1 GMS, IP65, csomagban: Google Mobile Services, akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység

 • 429 600 Ft
  (0)
  ET55GE-L15E-00A6
  3-5 munkanap

  Zebra ET55 ipari tablet, 21 cm (8,3''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Atom, 1.6GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, emulation: Android, IP65, csomagban: akkumulátor, külön kell rendelni: tápegység