0 értékelés
RSR12-RH5J8H8G5A1A2B
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra XR12 Tablet PC, 2D, imager, 31.75 cm (12,5), kapacitív, multi touch, Kamera (8MP), előlapi kamera (2MP), USB (3.0), RS232, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, Micro SD-Slot, 1920x1080 pixel, Intel Core i7, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10, IP54, MIL-STD 810G, csomagban: tápegység (UK), tápkábel, akkumulátor

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Előlapi kamera
 
GPS - Helymeghatározás
 

Egyéb tulajdonságok

Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
4 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera felbontás
2 MPixel
Előlapi kamera fókusz
Igen
Eszköz súlya
1340 gramm
Fizikai kiépítés
Tablet
GSM leírása
GSM/EDGE
Hátlapi kamera felbontás
8 MPixel
Hátlapi kamera fókusz
8
Hátlapi kamera vaku
Igen
Kivitel
Tablet
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
8 GByte
Memória bővítés
4 GByte
Processzor
Intel Core 7
Wi-Fi leírása
Wi-Fi 802.11ac

Interfész

Bluetooth
 
HDMI
 
USB 2.0
 
USB 3.0
 
USB C
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
1920*1080 pixel
Kijelző mérete
12,5 col
Kijelző szöveges leírása
12,5" (1920 x 1080)

Vonalkód olvasás

Max. olvasási távolság
40 c,
Optika típusa
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
AI

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 pro
Windows
 

Zebra XR12 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra XR12 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az XR12 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Windows 10 Pro operációs rendszeren. Az XR12 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az XR12 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra XR12 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése tablet kivitelben, tablet kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a XR12 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 0 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a XR12 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB, USB, USB, HDMI, melynek teljesítménye Wi-Fi 802.11ac sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás Wi-Fi 802.11ac tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra XR12 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (12,5 colos), IP54 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 1340 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A XR12 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 12,5 colos, 1920*1080 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 2MP és hátsó 8MP kamera vakuval, auto fokusszal és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a XR12 típus, RSR12-RH5J8H8G5A1A2B cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 36 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A XR12 a következő generáció

Több magos Intel Core 7 processzorral akár 8 Flash memóriával és 4-os RAM memóriával érhető el, mellyel a XR12 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (1340 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 12,5 colos, nagy pixel sűrűségű (1920*1080 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB, USB, USB, HDMI, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 8 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a XR12 adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az XR12 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 0 cm-től 40 cm távolságig.

A area imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D , NFC TAG használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

A harmadik generációs intelligens kamerák nem vonalkód-letapogatásra épülnek - ezért a XR12 adatgyűjtő ugyanazt a szkennelési technológiát biztosítja, amelyre a világ kiskereskedelmének nagy része nap mint nap támaszkodik. Azonnal és könnyedén készíthet fényképet az elektronikus vagy nyomtatott vonalkódról bármilyen körülmények között. Továbbá praktikus választás lehet, ha van olyan feladata amely megköveteli, hogy kötegelve vagy tömegesen rögzítsen vonalkódokat.

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A RSR12-RH5J8H8G5A1A2B cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a XR12 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az adatgyűjtő RSR12-RH5J8H8G5A1A2B cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra XR12 Tablet PC, 2D, imager, 31.75 cm (12,5), kapacitív, multi touch, Kamera (8MP), előlapi kamera (2MP), USB (3.0), RS232, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, Micro SD-Slot, 1920x1080 pixel, Intel Core i7, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10, IP54, MIL-STD 810G, csomagban: tápegység (UK), tápkábel, akkumulátor

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • Egyedi áras
  (0)
  RSR12-RH5J8H8G5A1A2B
  5+ munkanap

  Zebra XR12 Tablet PC, 2D, imager, 31.75 cm (12,5), kapacitív, multi touch, Kamera (8MP), előlapi kamera (2MP), USB (3.0), RS232, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, Micro SD-Slot, 1920x1080 pixel, Intel Core i7, RAM: 8 GB, SSD: 128 GB, Win 10, IP54, MIL-STD 810G, csomagban: tápegység (UK), tápkábel, akkumulátor

 • 186 000 Ft
  (0)
  300093
  5+ munkanap

  Zebra asztali dokkoló, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Audio, 1x Ethernet, 1x RS-232, csomagban: akkumulátor töltő 1 slot, tápegység, tápkábel (EU), kompatibilis: R12

 • 228 300 Ft
  (0)
  300094
  5+ munkanap

  Zebra Mobile dokkoló, csomagban: akkumulátor töltő 1 slot, külön kell rendelni: jármű adapter, kompatibilis: XR12

 • 330 200 Ft
  (0)
  300095
  5+ munkanap

  Zebra jármű kommunikációs dokkoló/töltő, PassTrough, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel, kompatibilis: XR12

 • 186 000 Ft
  (0)
  300097
  5+ munkanap

  Zebra asztali dokkoló, 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x VGA, 1x Audio, 1x Ethernet, 1x RS-232, csomagban: akkumulátor töltő 1 slot, tápegység, tápkábel (UK), kompatibilis: R12

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra XR12” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem