0 értékelés
PBT9501-DPMRBK20EU
3-5 munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic PowerScan PBT9500, DPM ipari vonalkódolvasó, RS-232 Kit, cserélhető akkumulátor (csomagban: olvasó, BC9030-BT cradel, 8-0935 tápegység, 6003-0940 tápkábel, CAB-433 RS232 kábel)

312 200 Ft
( Bruttó ár: 396 494 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

3GL technológia
 
Akkumlátor
 
Cam
 
Célkereszt
 
Green Spot
 
Hűtőházi környezet
 

Interfész

Bluetooth
 
KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
380 gramm
Felhasználói környezet
Ipari
Hatótávolság nyílt térben
90 méter
Kivitel
Kézi
Szín
Sárga és fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
864*544 pixel
Leolvasási távolság
2 mm
Optikai kiépítés
DPM
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
3

Kompatibilitás

Windows
 

Kapcsolódó dokumentumok

Datalogic PowerScan PBT9500 vonalkód olvasó datasheet Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó datasheet Datalogic PowerScan PBT9500 vonalkód olvasó adatlap Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó adatlap Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Datalogic Aladdin - Vonalkód olvasókhoz beállítást segítő szoftver Datalogic Aladdin - Vonalkód olvasókhoz beállítást segítő szoftver Datalogic PM és PBT 9500 vonalkódolvasó programozás füzet Datalogic Quickscan Bluetooth párosítás Android/IOS PC Datalogic Quickscan Bluetooth párosítás Android/IOS PC

Datalogic PowerScan PBT9500 vonalkód olvasó

A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a PowerScan PBT9530-DPM gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot Ipari környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (DPM, area imager) és nagy felbontással (864*544 px) a PowerScan PBT9530-DPM gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az PowerScan PBT9530-DPM könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, sárga és fekete színe, súlya amely 380 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic PowerScan PBT9500 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), Bluetooth, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az PowerScan PBT9530-DPM termékcsaládból a PBT9501-DPMRBK20EU cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a PBT9501-DPMRBK20EU egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic PowerScan PBT9530-DPM termékcsalád, PBT9501-DPMRBK20EU cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 90 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), Bluetooth, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó PBT9501-DPMRBK20EU cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic PowerScan PBT9500, DPM ipari vonalkódolvasó, RS-232 Kit, cserélhető akkumulátor (csomagban: olvasó, BC9030-BT cradel, 8-0935 tápegység, 6003-0940 tápkábel, CAB-433 RS232 kábel)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic PowerScan PBT9500” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 84 600 Ft
  (0)
  BC9180-BT
  3-5 munkanap

  Datalogic Charging/transmitter dokkoló, extra akkumulátor slot, multi-interface(RS232, KBW, USB, Ethernet) kompatibilis Datalogic PBT9500, külön kell rendelni: interfész kábelt, tápegységet és tápkábelt

 • 43 100 Ft
  (0)
  CHR-P090
  3-5 munkanap

  Datalogic töltő, 1 olvasó slot, 1 akkumulátor slot, külön kell rendelni: tápegység, tápkábel, kompatibilis: PM9X00, PBT9X00

 • Egyedi áras
  (0)
  FBP-PM90
  Rendelésre

  Datalogic tartalék akkumulátor, fixed, kompatibilis: PBT9500, PM9500, csomagban: akkumulátor, 1 rögzítő csavar

 • 12 500 Ft
  (0)
  HLS-P080
  3-5 munkanap

  Datalogic univerzális tartó, kompatibilis: PowerScan