0 értékelés
QM2430-BK-433
3-5 munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, Kit, 2D Imager, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

78 790 Ft
( Bruttó ár: 100 063 Ft)

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
DPM vonalkódolvasás
Nem

Extra opció

Akkumlátor tartozék
 
Állvány tartozék
 
Dokkoló/Bölcső tartozék
 

Interfész

KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 
WiFi
 

Kapcsolódó dokumentumok

Datalogic QuickScan QM2400 vonalkód olvasó datasheet Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Datalogic Aladdin - Vonalkód olvasókhoz beállítást segítő szoftver Datalogic QuickScan QM2400 vonalkód olvasó adatlap

Datalogic QuickScan QM2400 vonalkód olvasó

A Datalogic QuickScan QM2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, az QuickScan QM2400 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növelve a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, area imager) és nagy felbontással (752*480 px) a QuickScan QM2400 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottak, hogy gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Az QuickScan QM2400 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 200 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi és állványos forma csökkenti a felhasználó kifáradását.Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic QuickScan QM2400 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát. Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Linux és Windows rendszereken.Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az QuickScan QM2400 termékcsaládból a QM2430-BK-433 cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kézében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a QM2430-BK-433 egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopást, törést és egyéb meghibásodásokat.A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic QuickScan QM2400 termékcsalád, QM2430-BK-433 cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát . A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal. A QuickScan QM2400-hoz elérhető dokkoló vagy másnéven bölcső, állvány, amely lehetővé teszi a bemutató/prezentációs módot, így megkönnyíti munkatársainak az eszköz használatát. A pásztázó vonal, mely GREEN-SPOT szabadalmaztatott technológiára épül szabadszemmel is jól látható napfényben és homályos világítás mellett is.Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

WiFi megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 25 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus "BATCH" módban használható. A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint USB, Wi-Fi, RS232, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.


A vonalkód olvasó QM2430-BK-433 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, Kit, 2D Imager, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte!


Értékelje a “Datalogic QuickScan QM2400” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 78 790 Ft
  (0)
  QM2430-BK-433
  3-5 munkanap

  Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, Kit, 2D Imager, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)

 • 80 990 Ft
  (0)
  QM2430-BK-433K1
  3-5 munkanap

  Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, USB Kit: 2D Imager, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, USB kábel)

 • 84 290 Ft
  (0)
  QM2430-BK-433K2
  Rendelésre

  Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, RS-232 Kit: 2D Imager, Fekete (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, RS232 adatkábel, tápegység, tápkábel)

 • 78 790 Ft
  (0)
  QM2430-WH-433
  Rendelésre

  Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, Kit, 2D Imager, Fehér (csomagban: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás! Kábelt és tápegységet külön kell rendelni)