0 értékelés
1472G1D-2USB-5-R
5+ munkanap
Standard garancia: 60 hónap

Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB, egyenes, 3 m, fekete), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

58 870 Ft
( Bruttó ár: 74 765 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Dokkoló/Bölcső tartozék
 

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Interfész

Bluetooth
 
USB - Univerzális port
 
USB-Com csatlakozás
 
USB-HID csatlakozás
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
210 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Hatótávolság nyílt térben
30 méter
Kivitel
Kézi
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
pixel
Leolvasási távolság
400 mm
Optikai kiépítés
SR
Technológia (optika)
LE

Garanciális adatok

Garancia
60
Garancia akkumulátorra
6

Honeywell Voyager 1472g vonalkód olvasó

A Honeywell 1472g mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a 1472g gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (normál távolságú, lézer) és nagy felbontással ( px) a 1472g gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az 1472g könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 210 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Honeywell Voyager 1472g folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, Bluetooth, USB-COM, USB-HID univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Honeywell a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az 1472g termékcsaládból a 1472G1D-2USB-5-R cikkszámú modell-t, akkor a Honeywell termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Honeywell kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a 1472G1D-2USB-5-R egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 dimenziós szkennelésben

Az Honeywell 1472g termékcsalád, 1472G1D-2USB-5-R cikkszámú modell az 1 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A 1472g-hoz elérhető dokkoló vagy más néven bölcső, állvány, amely lehetővé teszi a bemutató/prezentációs módot, így megkönnyíti munkatársainak az eszköz használatát. A pásztázó vonal, mely szabadalmaztatott technológiára épül, szabad szemmel is jól látható napfényben és homályos világítás mellett is.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 30 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, Bluetooth, USB-COM, USB-HID univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó 1472G1D-2USB-5-R cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB, egyenes, 3 m, fekete), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete


Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 58 870 Ft
  (0)
  1472G1D-2USB-5-R
  5+ munkanap

  Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 1D, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB, egyenes, 3 m, fekete), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 74 132 Ft
  (0)
  1472G2D-2USB-5-R
  5+ munkanap

  Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB, egyenes, 3 m, fekete), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 78 929 Ft
  (0)
  1472G2D-6USB-5-R
  5+ munkanap

  Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, desinfectable housing, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB), kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • Egyedi áras
  (0)
  1472G2D-2USB-5-A-R
  5+ munkanap

  Honeywell Voyager 1472g Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Bluetooth, IP42, csomagban: kábel (USB, egyenes, 3 m, fekete), kommunikációs dokkoló/töltő, autorange szenzor, szín: fekete

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Honeywell Voyager 1472g” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem